Fika & fransar

Men nu är det väl jul på riktigt, när Ernst är på tv och gör julfint i det huset han fixade i somras.
Sitter hemma i soffan och har precis duschat och kommit hem efter fika med Sandra och Jessica på Java. Lite snack och mysfika såhär på en torsdag, det är aldrig fel! Har varit i skolan även idag, ska dit imorgon också. Skulle plugga på förmiddagen, men jag och Ina förstod inte så mycket så det blev inte så mycket gjort. Hade föreläsning på eftermiddagen. Känner att det får räcka med skola nu på ett tag...men nä. Ska ju dit imorgon som sagt, men imorgon blir det en kort sväng. Har Pre-PM seminarium, vi ska träffa vår handledare och examinator som vi kommer ha nu när vi skriver PM och som vi kommer ha när vi skriver C-uppsatsen i vår. 

Till något helt annat, fransar. Jag köpte ett frans-serum som tydligen ska fungera väldigt bra, i alla fall enligt det folk hade skrivit. Så jag ska börja med det ikväll, har tagit en före-bild och sen får ni se en efter-bild om någon vecka. Har provat ett sånt serum tidigare men i ett annat märke, och det fungerade verkligen. Konstigt men sant. Hoppas på samma med detta. Tänkte maxa fransvolymen och längden nu till jul och nyår utan att sätta i lösfransar, så jag har även bokat tid för ett lash lift. Har inte provat det förr, men har sett bilder och funderat och funderat och ska i alla fall prova det och se hur det blir. Men det får ni se bild på när det är gjort.
​​
Hoppas ni haft en bra dag, imorgon är det fredags wiho! PUSS

Här har vi dagens kaffe också. Tjuvläste på morgondagens kaffe...är lite skeptiskt. Vet inte om jag förstod beskrivningen rätt... Ni får se och höra om det imorgon!

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer