Raggsockor och te

Hello! Sitter just nu i soffan med en filt, raggsockor, en kopp te, tända ljus och ser på Bytt är bytt. Tycker det programmet är lite mysigt. Tror det är mest på grund av Karin Laswerow, hon som är experten på de antika produkterna, hon är så härlig!

Dagen har bestått av jobb, träning och plugg. Efter jobbet åkte jag och tränade och sen en sväng till Lager 157 och fyndade lite. Köpte raggsockorna på bilden, filten på bilden och ett doftljus, allt tillsammans för 80kr. Det tyckte jag var ett bra köp! Åkte sen hem igen för att äta och plugga. Har försökt grotta ner mig lite i det här med forskningsteorier och allt vad det är. Men det liksom går inte, det bara går in och sen ut direkt, jag vet knappt vad jag läser eller vad "forskningsteorier" är för något. Vi håller just nu på med validitet och reliabilitet, det är bara svårt att ens säga dessa ord. Jag har inget alls planerat inför helgen, så jag tänkte ha en plugghelg och försöka förstå detta lite bättre, vi får se hur det går.

Imorgon är det fredag! Wiho, så skönt att bara säga att det är fredag. Jag, Sofia och Matilda ska ses och plugga, sen har jag inget mer planerat. Kanske slänger in ett spinningpass om jag orkar. Puss och godnatt på er!

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer