Kalas

Godmorgon! Hade roligaste kvällen på länge igår. En riktigt lyckad kväll. Somnade inte förrän halv fem....det var ju inte igår det hände. Var i väg till Filip som har fyllt 25 år. Lite blandat folk som var hos han, träffade allt ifrån de som tränar friidrott med Filip till gamla klasskompisar och kompisar från gymnasiet. En väldigt rolig blandning av folk. Mat och leker och bara väldigt trevligt.
Efter det hamnade jag på först Brända bocken med Jessica och sen på Olivia. Det var nog mycket alkohol i drinken vi fick på Brända bocken. Jessica kom ifatt mitt lite onyktra tillstånd ganska snabbt, även fast jag började vid 18 och hon började då vid typ 11. Haha. Men det blir ju billigare så! Det var typ fullt överallt där vi tänkte gå, så då fick det bli Olivia. Hade väldigt roligt i alla fall och dansade och drack öl/vin.

Hur ska man orka göra något i dag då? Ska nog inte göra det, hade ju planerat att bara vara hemma idag och typ sitta framför tvn och det är precis vad jag gör just nu. Men såklart är det typ sol ute och så bra väder som det är just nu har det nog inte varit på två veckor...haha. Så kanske får ta och pallra mig ut en sväng sen ändå.
Här kommer i alla fall en del suddiga bilder från gårdagen. Puss på er och hoppas ni haft en riktigt bra helg!

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer