Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Drömmer mig bort & är ledig

Hej på er! Jag är ledig, såååå skönt. Kommer inte ihåg när jag tyckte att det var så skönt att vara ledig. Är till och med ledig tre dagar i rad nu, det var ju inte igår det hände.

Vad har jag gjort idag då...? Ja, absolut ingenting. Alltså INGENTING. Jag har gått omkring här hemma och typ...kollat in i väggarna. Suttit vid datorn och letat resor och drömt mig bort i bilder och bloggar i typ två timmar. Kan inte förklara hur mycket jag vill ut och resa just nu, jag har ju semester i oktober så borde hitta en resa till dess. Jag åkte i och för sig med mamma och handlade en snabbis, inte ens något vettigt fick jag med mig hem. Jag handlade vetemjöl, sallad, tomater, avokado och sockerärtor... Vad för mat kan man göra av det? En sallad kanske. Har inte ens varit ute och tränat idag, tänkte gå en promenad men det har jag inte heller gjort. Jag försöker intala mig att det är okej att ha dagar när man faktiskt inte gör någonsin vettigt alls. När man bara ÄR. Har dessutom kollat på alldeles för många avsnitt av Sex and the city idag. Det är ju en serie man aldrig kan få nog av.

Men på tal om att resa, har ni något kul tips på vart man kan tänkas åka i oktober? Är egentligen ute efter vad som helst, sol och bad eller storstad och city.

Hoppas ni har en fin dag! x, B

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229