Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Browgame

Godmorgon på er!
Alltså det regnar så mycket ute. Det är så mörkt och grått ute....man vill bara stanna inne under täcket och se på film. Solen går aldrig upp känns det som. Det är ju bara början av september än!? Det brukar ju vara väldigt fint ute nu ju.

Något som livade upp min dag igår var att jag fick hem ett paket från Browgame. I denna lilla låda kom en väldigt söt liten ask med en riktigt snygg pincett i. Browgame är ett svenskt företag där pincetterna är veganskt tillverkade och gjord på svenskt stål. Tycker det är viktigt att stötta bra svenska företag! Produkter som ändå görs i landet där vi bor och som inte heller behöver skeppas och fraktas flera tusen mil över havet.

Jag är en sån som alltid hittar något hårstrå att noppa bort, alltså det är alltid något litet som man missar och hittar när man står i hissen och kollar sig i spegeln. Jag var ju tvungen att prova pincetten direkt när jag hade packat upp den, wow! Sjukt bra. Även de allra minsta hårstråna gick lätt att få bort och en väldigt behaglig pincett att hålla i.
På hemsidan --> www.browgame.com får ni -15% på en hel order om ni använder koden "BEATRICE15". In och kika, det finns så många fina pincetter i olika färger plus annat till ögonbrynen så som borstar och speglar. Så in på hemsidan och kika!
x, B

#beauty #brows #browgame #tweezers

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229