Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Blixtar & dunder

Innehåller affiliate-länkar

Hello hello! Kom precis hem från en väldigt blöt cykeltur hem från stan. Det bara öser ner och är så mörkt på himlen så man kan tro att det är natt. Dem har dock varnat för regn och åska så jag är inte förvånad.

Natten som var gick bra och jag vaknade i hyfsad tid. Ska ju ställa om dygnet igen nu så ska försöka att gå och lägga mig i normal tid ikväll. Klockan är ju redan kvart i sju så jag tror att det kommer gå bra. Nu på eftermiddagen träffade jag Sandra och Jessica en sväng. Vi satte oss på Elsas och fikade och drack kaffe. Efter att vi hade suttit där två timmar började himlen ändra färg. Jag tyckte det var lite mysigt att sitta där ute när det blev mörkt och ruggigt, det var ju inte kallt ute, det har varit riktigt fuktigt och supervarmt ute idag. Kom som sagt hem därifrån för en liten stund sedan dyngsur. Men det gör ju inget när man bara ska hem.

Har tänt massor med ljus här hemma och jag köpte ett nytt doftljus på H&M idag som jag har tänt. Nu blir det mys i soffan och film med Ellie resten av kvällen. Helgen har börjat och jag är ledig till på måndag igen! Wiiee.
Nu ska jag beställa en ny tavla! 
Kram på er! x, B

Bilder från dagen

Mysifka på Elsas med Sandra & Jessica

Blöt och fin när man kom hem från cykelturen... lite mysigt ändå att cykla i spöregn.

Bra doft på detta ljus! Ganska milt och behagligt liksom...det luktar mysigt och fräscht om ni förstår vad jag menar.

Helgbukett!

Kjol från Gina Tricot. Klicka på kjolen för att komma till hemsidan. Älskar denna kjol! Så skön och man kan ha den till typ allt.

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Fina fina du 🧡🖤💫✨🌟nouw.com/emmaakarlegrund
Matildaberlin
Matildaberlin,
Kan vi snälla ta en stund för hur snygg kjolen är på dig?? SÅÅÅÅ GALET ju!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229