Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Avslappning och träning

Avslutade denna söndag med ett spinningpass. Det är så skönt att sitta där på cykeln och lyssna in takten till musiken och bara vara i sin egen lilla bubbla. Det är faktiskt ganska svårt i början när man tränar att kunna stänga in sig i den där bubblan, men det kommer. Och för ett tag sen hittade jag den där bubblan i spinningen, jag har ju hållt på med spinning sen jag var16.. Så spinning för mig är konstigt nog både avslappning och träning.

Ja, det blev en ganska lugn söndag idag. Har inte gjort något vettigt alls. Men idag var det skönt att inte göra något, till skillnad från igår då jag ville göra något så att bara ligga i soffan då sög. Men idag var det skönt. Ellie har också varit trött idag. Men imorgon är det skola igen, klockan är ställd på 06.30. Tänkte cykla till skolan imorgon, det är 3 plus grader ute. Men nu blir det lite tv och sen sova tidigt. Puss på er!

Rosor, det bästa och finaste som finns. Plus att dom luktar gott.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229