15 dagar kvar - Vad händer sen?

Godmorgon!
Var iväg igår och jobbade på HIA där jag har jobbat förut och även var hela förra sommaren. En ganska lugn kväll blev det, inte så mycket patienten och inte så mycket som hände. Såklart hände det mesta senare på kvällen typ 30 minuter innan jag slutade och nattpersonalen fick det nog lite rörigare, stackarna.

Idag är det 15 dagar kvar till examen!! SÅÅÅ SJUKT. Alltså vart har de här tre åren tagit vägen och HUR ska man själv kunna klara av att göra allt det här man lärt sig helt själv? Det kommer antagligen gå super, men tanken är galen. Ni som läser min blogg och har följt mig sen jag började plugga kanske funderar på vad jag ska göra efter examen?

När jag började plugga så var jag väldigt intresserad av barn, att jobba på tillexempel BB, förlossningen eller neonatal. Men under åren och efter praktikerna vi haft så har jag kommit fram till att jag inte alls vills jobba med barn, inte nu. Just nu har jag faktiskt fastnat på hjärta och intensiv/akut-vård. Tror att jag blev lite hooked på min första praktikplats i termin två när jag fick vara på hjärtintensiven i Hudiksvall. Sommaren efter sökte jag mig till hjärtintensiven här i Gävle och där har jag fastnat. Så efter examen kommer jag börja jobba på hjärtavdelningen, jag ska bli hjärtsköterska. Den avdelningen ligger i samma korridor som hjärtintensiven, där jag jobbar nu. Känns tryggt att ändå vara på ett ställe man känner till och där man känner till personalen. Börjar jobba redan 4 juni, tar examen 1 juni.

Nu vet ni vad som händer sen! Puss

Kram // Beatrice

Gillar

Kommentarer

Caroline
,
Har följt dig (helt av någon slump) sedan du började plugga; så himla kul att läsa att du har hittat något du vill göra! Grattis! har kommenterat tidigare att det ibland känns som att våra liv typ följs åt, och det här året har det verkligen varit så, vilket är lite kul! Nu har jag dock 1 år kvar att plugga (av 5) men ändå! Stort grattis och lycka till:D