XCRYO HUIPPUKYLMÄHOITO

Lähes mitä tahansa kehon osaa voidaan hoitaa paikallisella huippukylmähoidolla. Itse hoito kestää alueesta riippuen noin kolme minuuttia. Hoitomuoto on loistava apu akuuttiin ja äkilliseen kipuun.

Akuuteissa ja kroonisissa vaivoissa suositellaan sarjahoitoa noin joka toinen päivä 1-2 viikon ajan.

Kasvomaskilla tehtävä kasvojen kylmähoito palauttaa, hoitaa ihoa, tehostaa kollageenituotannon ja virkistää mukavasti.

Kylmähoitoa on käytetty menestykksekkäästi jo vuosikymmenien ajan lihaskipujen, niveltulehdusten, ihosairauksien, vammoista ja leikkauksista toipumiseen ja yleiseen hyvinvoinnin edistämiseen.

Cryoterapia on ainoa tunnettu hoitomuoto, joka avaa "kehomme sisäisen apteekin". Huippukylmän avulla saavutetaan termoshokki, joka viestittää kehollemme solujen olevan vaarassa, minkä seurauksena keskushermoston aivoille välittämä hätäviesti aiheuttaa kehon siirtymisen selviytymistilaan muutaman minuutin ajaksi.

Tänä lyhyenä aikana kehomme erittää maksmikapasiteetilla elämää tukevia entsyymejä ja hormooneja, joiden yhtenä etuna on kivun lievitys sekä kollageenin kiihtyvä tuotanto.

Tämä hoito on luonnollinen vaihtoehto kipulääkkeille ja kortisonipiikeille.

Nopeuttaa toipumista vammoista ja rasituksesta. Nopeuttaa myös lihasten palautumista ja parantaa liikkuvuutta.

Esimerkiksi nämä vaivat voi hoitaa Cryo huippukylmähoidolla:

Tennis- ja golfkyynärpäävaivat, selkä-, hartia-, polvivaivat, rannekanavaoireyhtymä, reuma ja fibromyalgia, psoriasis, limapussin tulehdukset, akne ja kolmoishermosärky.

Jos kiinnostuit niin otathan yhteyttä [email protected] tai 0447443390/ Bea, niin katsomme sinulle sopivan hoitosuunnitelman. Voi myös varata ajan suoraan meidän verkkosivuilta ja Vellon kautta. www.boostgym.fi

Kevät terveiset BoostBea

Gillar