VILKEN ÄR DEN STÖRSTA BOVEN?

Det mest underskattade inom träning och för att skapa nya hållbara vanor, är inte kosttillskott, inte att utesluta vissa näringsämnen eller att hitta den där perfekta övningen, som gör din rumpa snyggast..... utan det mest underskattade är. miljön. Saker, ting, personer, platser som du har runt omkring dej hela tiden.

Om du inte tar den i beaktande, så kommer det inte att spela någon roll hur bra träningsplan du har. Det kommer att vara svårt att följa den i det långa loppet. Det blir svårt att göra viktiga framsteg om livet runt omkring din träning påverkar ditt mående negativt.

Miljön är den största boven, som man ofta glömmer bort. Miljön kan vara området du bor i, sambo, partner, man, fru, kolleger, godishyllor i butiken, att bo nära ett cafe´, att alltid ta bilen o.s.v

Vill ge dig som uppgift att fundera på din miljö. Hur ser den ut, hur påverkar den dig och dina resultat. Finns det något som du alltid stör dig på, som du alltid tänker negativt om? Kan du ändra tankesättet eller måste du kanske eliminera det från din miljö? Och omvänt, vad finns det för positiva saker, personer ställen, som gör gott åt dig, som uppmuntara dig att lyckas med vad du gör och som du trivs med?

Om du behöver hjälp med livstilsförändring, så finns jag på Boost( och också online)

Kramar BoostBea

Gillar