TRÄNINGSPROGRAM

(Innehåller reklam för mitt företag)

Kan du ge mej ett träningsprogram, som gör att min mage blir mindre?

Fick frågan av en äldre dam här om dagen. Ja det kan jag MEN vi tar det senare. Skulle gärna börja med kosten, sömnen och andningen först:)

Ojdå, jaahaa, okej, du tycker så. Det finns inga magmuskelövningar som gör att magen blir platt? Typ över en natt?

Nej, det är ingen vits att göra magmuskelövningar för att få platt mage, ifall du är kvinna över 45 år. Det finns så många orsaker, som gör att magen blir stor och kosten är heller inte alltid problemet.

Stress, oregelbunden kost, dålig sömnkvalitet, ytlig andning är bl.a orsaker som påverkar magen. Sedan kan man ha andra problem, t.ex med sköldkörteln, lymfsystemet, ämnesomsättningen, som gör det svårare att lösa problemet.

Ofta är det dock lätt att skylla på t.ex sköldkörteln, hormoner o.s.v när man egentligen borde ta tiden att fundera på sina levnadsvanor.

Klart att styrketräning eller träning över lag är bra för alla, men om du är totalt sönderstressad och sover dåligt, så gör det ofta mera skada en nytta. Träningen skall ge energi, inte ta!

Då börjar vi med regelbunden kost, andas via näsan, promenera 30 min/dag. Sedan kan vi lägga till styrketräning, när grunden är i skick, då blir det mycket roligare.

Blev du intresserad att fundera på dina levnadsvanor och behöver hjälp med dina tankar. Tag kontakt 044-7443390 eller [email protected]

Jag har nu ett maffigt erbjudande att boka in under sommaren/ hösten!

Inbody.mätning + kostrådgivning 1t för 55€ (norm.pris 80€). Erbjudandet i kraft till den 15.7, men du kan bra boka in tiden först i augusti:)

Gillar

Kommentarer