PÅSKEN

Första påsken på 10 år, som jag har fått vara riktigt ledig! Det känns konstigt, nästan overkligt. Dessutom, när det annars också är annorlunda tider, så känns den ännu längre. När vi dessutom inte går tillbaka till vanlig vardag i morgon, så kan det faktiskt kännas lite jobbigt. Barnen fortsätter med sin skola hemifrån, min man har inte heller jobb och gymmet och salladsbaren går på total sparlåga.

Personligen tycker jag att det är jobbigt att ha alla hemma hela tiden, jag behöver space och egen tid, mera än vad jag har nu och säkert kommer att ha ända fram till hösten. Det känns lite som att storkna i sitt eget liv, jag känner lite ångest och har även lite dåligt samvete, för att jag känner så här.

Under påsken har det ändå blivit mycket träning, några promenader, en visit hos en god vän i skären, bad i badtunna, god mat, så inte helt tokigt. Vädret har ju också varit för det mesta ok, utom på söndag som det regnade. Skönt det också, så får man lite undanplockat, hinner läsa lite och titta på Netflix:)

Badtunnan är kanske den bästa investeringen vi någonsin gjort. Förra våren böt vi vår husvagn mot en badtunna. En riktigt bra deal. Det går bra också att hyra vår badtunna, 75€/ dygn eller 150€ från fre-sö. Kontakta oss gärna ifall du är intresserad via [email protected] Det finns några veckoslut ännu lediga i sommar. Har ni t.ex någon större fest, någons "polttare", födelsedag eller annars bara vill njuta lite extra med familjen. Då rekommenderar jag att prova på det här.

Gillar

Kommentarer