ÖPPET HUS

( Reklam för mitt eget företag)

Onsdagen den 7.10 från klockan 17-20.15 ordnar Boost tillsammans med Lyfte ett öppet hus evenemang. Som vi saknat detta under ett halvår nu! Roligt också att Lyfte är tillbaka med sina gruppträningar, det har varit tråkigt att så gott som ensam hålla i trådarna under våren/sommaren. Vi städar och desinfierar ännu som ett nytt normalt och hoppas att våra kunder också tar sitt eget ansvar i hygienfrågor! Vårt gym är rätt så stort, så du behöver nödvändigtvis inte stå fast i någon under ditt gympass heller:)

På onsdagen finns det möjlighet att promenera med mej( Bea), träna funktionell träning med Gutte, få nacken öppnad av härliga Marie från Sentimiento Care. Hon finns dessutom här i våra utrymmen ca.2 gånger i månaden med Zonterapi och Detox-fotbad, helt super! Boka din tid direkt till Marie

Vår nya PT fr.o.m hösten är pigga Jenny Tynkkynen, ett riktigt energipaket, alltid glad och positiv. Hon visar på onsdagen några bas-gymrörelser som kan vara lite knepiga i början. Vi bekantar oss annars också med gymmet och du har möjlighet att träna gratis under kvällen:). Till Jenny bokar du också tid direkt med henne. Även Gutte från Lyfte tar emot PT-kunder:)

Inbody-mätningar görs med drop-in principen, bara att komma på plats mellan klockan17 och 20 och göra en mätning. Pris 25 euro. Du kan räkna med en kvart tid för detta.

I nedre våningen får ni bekanta er med inhemska kosttillskott gjorda på äkta finska bär och örter + spirulina och Nonifrukten från Hawaij. Mycket bra kvalitet på dessa produkter

Nere bjuder vi också på smoothie och lite smått och gott under kvällen. Evenemanget är gratis och alla är välkomna:).

( Inbody-mätningen kostar dock 25€)

Höstkramar BoostBea

Gillar

Kommentarer