NYTT ÅR, NYA MÅL

Gott nytt år vill jag önska alla läsare. Hoppas att det blir ett riktigt bra år för oss alla! Hur är det med er? Blir det nyårslöften, nya mål, intensiv planering, för att sedan senast i mars konstatera, att det inte blev till någonting, den här gången heller:). Ni är ju säkert inte ensamma om den saken.

Jag har detta år satt upp ett mål för följande två åren, d.v.s ett lite längre projekt detta.

Min mormor och morfar dog före de hann fylla 50 år, min mamma hann fylla 51, före hon dog för ca.20 år sedan. Min storebror var cirka 1 1/2 år då han dog( han dog före jag föddes). Så gott som hela livet har jag tänkt, att jag också skall dö vid 50 år, att jag aldrig kommer att bli gammal.

Under senaste åren har jag förstått att jag kanske lever längre, att jag inte skall haka upp mej på siffrorna, ju äldre jag blir och ju närmare 50 jag kommer, så känner jag mig inte alls färdig att dö:)

Jag ska finnas för mina barn och barnbarn ännu länge och vill uppmana och stöda mina barn också till hälsosammare val.

Mitt mål är att på två år gå ner 30 kg och sedan blir det bröstförminskning. En sak som jag velat göra hela mitt vuxna liv, en gång var jag nära, men när opererande läkaren ännu ville att jag skulle gå ner 10 kg före operation, då orkade jag inte kämpa mera. Vissa tycker kanske att jag är fåfäng och att det finns värre saker OCH det gör det ju, men det här är också fråga om mitt liv och mitt mål:)

Så nu är jag färdig att köra hårt. Projekt BoostBea goes 50! Ni får följa med min resa här på bloggen, på Instagram och förståss på Boostgym.

Hoppas ni är lika taggade som jag :)

Januarikramar

BoostBea

Gillar

Kommentarer