NERVBANEMASSAGE

( Reklam för nya tjänster i Boostgym)

Det finns olika former av massage, såsom idrottsmassage, bindvävsmassage, nervbanemassage, mjukvävnadsmassage och lymfmassage. Massage kan ges som helroppsmassage eller delmassage.

Nervbanemassage ger bra resultat på de flesta störningar och kroniska tillstånd i kroppen, såsom t.ex fibromyalgi, ischias, ryggskott, migrän, tinnitus, klimakteriebesvär, astma, allergier och sömnproblem.

Eftersom blodkärl, nerver och lymfkärl har ungefär samma banor, så påverkas alla kroppens system vid nervbanemassage.

Denna typ av massage lämpar sig väl vid långvarig kronisk smärta, t.ex musarm, tennis-armbåge och ischias. Nervbanemassage är en mycket kraftfull och effektiv behandling.

Man rekommenderar till att börja med 3-5 behandlingsgånger 1 gång i veckan, så att kroppens nervsystem sätts igång och att kroppens naturliga försvarssystem kommer igång så bra som möjligt. Efter det här kan man gå med 3-6 veckors mellanrum och längre fram räcker det med kanske med 1 gång i året.

Nervbanemassage går också att använda som djupavslappning, ifall man inte har några krämpor:) eller som enstaka massagetillfällen. Massagetiden är 1,5-2 timmar per gång. Under behandlingen går man igenom hela kroppen och sedan fokuserar man på din individuella kroppskarta och problemområden, för att ge dig den hjälp du behöver.

Fr.o.m början av november erbjuder vi denna tjänst hos oss i BoostGyms utrymmen, tre dagar i veckan. Du kan vara direkt i kontakt med Marjo för att reservera en tid. Går du in på nätet och skriver Hermoratahoitaja M.Onerva hittar du också hennes kontaktuppgifter.

Rekommenderar varmt ett besök hos henne!


Ta väl hand om er och era kära

Höstkramar BoostBea

Gillar

Kommentarer