LITEN BLIR STOR

Den här helgen har i stort sett gått åt till att flytta. Vår dotter flyttade till egen lägenhet under helgen och fastän själva flytten inte tog så länge, så har det ändå funnits saker att fixa hela helgen, så idag känner jag mej lite mör och trött i kroppen. Inte bara fysiskt tungt att flytta och bära saker till tredje våningen, utan också psykiskt tungt att det på riktigt händer:)

Hon har senaste två åren kanske pratat om att flytta bort hemifrån. jag har försökt dra ut på det, men nu hittade vi en så fin lägenhet, så det var nu det hände. Tur så blir hon i Karis, ca 4 km ifrån oss. Hon har jobbat hårt och skaffat det mesta själv till lägenheten. Samtidigt är jag stolt över att ha tre målmedvetna och självtänkande döttrar, alla olika på sitt sätt, men jag kan sätta huvudet i pant på att dom alltid kommer att klara sej, oavsett vad som händer! Att vi dessutom har en superbra och varm relation alla tillsammans känns verkligen bra. Fast vi inte alla träffas så ofta, så kan man ändå lita på att man har varandra.

Mest spännande är väl hur Maya skall klara sej i höghus, så vi får väl se, ifall vi måste stegvis vänja henne, eller om hon är lika cool som de andra flickorna och bara go with the flow och vänjer sej.... Tiden får utvisa det:)

Tyst är det hemma nu på morgnarna, speciellt när inte Maya bor här mera:). Sonen sover länge på morgnarna och mannen åker iväg på jobb redan 5.30. Så jag får vakna i lugn och ro och dricka mitt morgonkaffe och äta min frukost helt för mej själv. Skönt det också måste jag säga. Har min egentid nu på morgnarna, som jag saknat:)

Gillar

Kommentarer