INBODY MÄTNING

( innehåller reklam för mitt företag) Jag gjorde min första Inbody-mätning på flera år i februari i år. Idag gjorde jag mätning nr.2. Den första gången var intressant, och den andra gången var ännu mera intressant. Det finns något att jämföra med och till min glädje har det nog skett förändringar. Muskelmassan har ökat, fettmassan minskat, vikten minskat t.ex:). Jag är långt ifrån mål ännu, men fick en kick igen efter dagens mätning

Vad är då inbody-mätning?

Den första mätningen visar nuläget. En inbody-mätning visar hur fördelningen av muskler, fett och vatten ser ut i din kropp. Med denna information kan vi sedan fundera ut en kost- och träningsplan så att du uppnår dina mål. Din hälsa beror på mycket mera än bara vikt. Men om du går ner i vikt kan det vara nyttigt att se om det är fett eller muskler som försvunnit.

Testet tar bara ca.2 minuter + tiden som vi går igenom testet, ca. 15-20 min tillsammans. Mätningen går till så att du står barfota på en platta, som mäter din vikt, sedan tar du i två handtag.

För bästa resultat skall mätningen ske före frukost, åtminstone skall man vara oäten två timmar före, mätningen skall också göras före träningspass och inte direkt efter.

Inbody-mätningen ger snabbt information om din kropp och dess sammansättning. Förutom muskel-och fettmassan får du information om muskelbalansen, skillnaden mella höger-och vänstersida och mängden av det ohälsosamma viscerala fettet.

Det finns en Inbody maskin i BoostGym, reservera tid av Bea 0447443390 eller [email protected] Priset är 25€.

Gillar

Kommentarer