FLOW

Flow är en innovativ helhet med ingredienser som är naturliga. Denna nya energidryck baseras på samverkan mellan ingredienserna i produkten och de vetenskapliga tester som gjordes under produktutvecklingen.

Portionspåsarna är smidiga och enkla att ta med sig överallt. Till en portionspåse används en hand full med lingon.

Du kan tillsätta drycken i din smoothie, i din gröt eller joghurt, njuta av den som sådan eller blanda innehållet i vatten/ vichy. Häll med ännu några frysta lingon, så har du en riktigt bra nturlig energidryck.

Du känner dej energisk och aktiv under hela dagen. Dagsransonen är 1-2 påsar. Du kan också använda den sporadiskt då du känner att du behöver extra energi. För bästa resultat rekommenderas dock regelbunden användning.

Denna produkt ger dig energi direkt, ökar din fettförbränning och stärker ditt immunförsvar. Själv har också min djupsömn blivit av bättre kvalitet, vid regelbunden användning. Dessutom är den syrlig och god. Innhåller inget tillsatt socker, produkten är vegansk och mjölkfri och innehåller inte taurin.

Produkten innehåller lingon, guarana, nässla och stevia. Lingonhalten är hela 56%.

Rekommenderas inte för barn, gravida eller ammande kvinnor och koffeinkänsliga personer.

Med denna länk kan du beställa ett bra startpaket med 3+1 paket Flow för bara 63€! Ett paket innehåller 7 påsar Flow.

https://arcticnutrition.com/ref/TG715C

Om du blev extra intresserad av denna produkt eller andra tillskott får du gärna höra av dig till [email protected], så berättar jag gärna mera.

Energiska kramar BoostBea

Gillar