DAG 7

Hoppsan, vad tiden går fort. Redan dag 7 på min blodsockerbalansering. Det har gått över mina förväntningar det här, tro det eller ej:)

Jag började som sagt med tre dagar med bara protein och övergick sedan till " vanlig rytm" d.v.s 1-2 dagar med enbart protein och resten av dagarna i veckan protein, fett och kolhydrater. Den här veckan har jag prickat in proteindagarna på onsdag och fredag. Jag äter tre mål om dagen, frukost, lunch och middag. Försöker äta middagen vid kl.19 för att hinna lugna ner kroppen inför natten. Förra natten visade klockan 5t o 42 min djup sömn!!!!! Det måste vara ett rekord:). Jag tränar som vanligt 3-4 gånger i veckan + några promenader och känner mej faktiskt rätt så stark. Ända jag lite plågats med, har varit en envis huvudvärk, men jag antar att kroppen renar sej och jag hoppas att den avtar inom närmaste framtiden.

Annars så jobbar jag tillfälligt i K och S- butikerna och så kör vi hem matprodukter åt äldre människor här i vår trakt, så vi har dagarna fyllda med olika jobb. Vackert så. Helst vill vi ju återgå till det normala, så fort som möjligt. Jag orkar dock inte stressa över sådant jag inte kan göra något åt, tar dagen som den kommer och njuter av solen och ljusare kvällar. Det fixar sej nog allt förr eller senare.

Gillar

Kommentarer