BoostDeli

(Reklam för vårt egna företag). Den 1.6 öppnar vi officiellt igen BoostDeli kl.9.00. Salladsbordet finns färdigt dukat fr.o.m kl.10.30. Take away sallad i två storlekar , liten 5,90€ och stor 8,90€. Vi har ett mångsidigt salladsbord. Nyheter nu fr.om den 1.6 är också Ingmans mjukglass och hemlagade kakor att avnjuta tillsammans med en kopp kaffe eller te på vår terass. På tisdag, onsdag och torsdag har vi öppet ända till kl.20!! Vi öppnar kl.9.00 må-fre. Vi kommer ändå att ha öppet också inkommande lördag kl.10-14 och sälja mjukglass, så kom gärna förbi och köp en glass:)


Bl.a dessa godbitar kommer att serveras i BoostDeli, det kommer också att finnas möjlighet att beställa hela kakor hem, ifall det finns intresse. Rödbeta, kidneybönor, kikärtsmjöl, honung och mycket annat gott kommer att användas som ingredienser. Kakorna kommer att vara mjuka, smakrika och saftiga, oftast fria från gluten och socker.

I salladsbordet kommer ni också hitta egna groddar, örtolja av egenodlad persilja, basilika och timjan. Ser framemot att öppna igen och hoppas att folk hittar oss:)

Gillar

Kommentarer