BEATFORBIT

Detta inlägg innehåller reklam för mitt egna företag. Beatforbit( uttalas bitförbit), är den nyaste delen i vår Boost familj. För att kunna erbjuda så många tjänster som möjligt åt våra kunder, så studerade jag till kostrådgivare hos Trainer4You år 2019. Jag är alltså ingen näringsterapeut eller utbildad inom sjukvården, utan genuint intresserad av kostens betydelse för vårt välmående, som en helhet.

Jag hjälper dej gärna med kostrådgivning, men också gärna med livet runt maten. Vi funderar på din riktning, på din andning, ja hela din livsstil.

Jag ställer dej frågan: Hur bra vill du att ditt liv skall vara?

Jobbig fråga? Jepp! Svaren finns innerst inne hos dej, du behöver bara hjälp att hitta dem. Du gör jobbet, jag hjälper dej med pusslet:)

Jag inspireras bl.a av Anna Halle´n Buitenhuis och Maria Borelius, samt av antiflammatorisk kost i allmänhet. Jag läser mycket böcker och testar mej fram på mej själv. Lymfsystemet är väldigt intressant och det är helt otroligt att kosten har en sådan stor betydelse på hur vi mår. Hör gärna av dej till [email protected], ifall du vill att jag skall hjälpa dej

Gillar

Kommentarer