28 DAGAR

Idag börjar jag 28 dagar med en blodsockerbalansering. Jag kör igång med 3 dagar med bara protein, efter det växlar jag med 1-2 dagar i veckan med bara protein och resten av dagarna protein, kolhydrater och fett. Skall bli spännande att se vad som händer under 28 dagar.

Har lagat ett fint schema, som skall hänga på en synlig plats, var jag kruxar för alla dagar jag har lyckats:). Låter som busenkelt, men kan tro att det kan bli knepigt vissa stunder.

Andningen blir ännu viktigare nu och att fylla dagarna med roliga saker. Meningen är att äta tre måltider / dag och helst inte äta efter kl.19. Blir grönt te om kvällarna, tror jag:)

Med denna 28 dagars kur strävar jag till att få kroppen att må bra och bli ännu starkare. Sommaren är på kommande och ljusa kvällar och hoppeligen soliga dagar. Då är det ju kul att vara i gott skick och må bra.

Hoppas ni vill följa med på denna resa. Jag kommer uppdatera här åtminstone 1 gång i veckan hur det går, kanske också oftare. Kommentera gärna, ifall ni gjort detta, eller annars har tankar eller åsikter.

Gillar

Kommentarer