Älskar Acai bowl så mycket!! Gjorde denna till mellanmål idag. Hade i frysta blåbär, banan, mango, jordgubbar och yoghurt. Toppade det med kiwi, banan, kokosflingor, kakao nibs, granola och jordnötssmör. Sååå gott!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Har just nu väldigt mycket att göra i skolan. Därför har jag inte kunnat blogga så mycket de senaste dagarna för jag har haft fullt upp med mycket annat. Men jag går ju i nian nu så jag försöker att göra så mycket och så bra jag kan på varje uppgift, för att det ska bli så bra som möjligt och komma upp i en hög nivå. Det mesta jag tänker på just nu är skolan eftersom jag snart också ska söka gymnasium, vilket jag är ganska stressad över, längtar tills jag har valt och verkligen vet vilken skola jag ska gå på.

Förresten är jättetaggad på julen. Tycker det är så mysigt!!!

Likes

Comments

Igår var det fars dag. Jag, min brorsa och min farmor var hemma hos pappa och åt lunch och tog det bara lugnt hela dan. Så grattis ännu en gång på fars dag pappa<33.

Idag var jag och min kompis Sandra på en öppen skoldag på ett gymnasium. Jag tyckte verkligen om det och det kändes väldigt mysigt. Det är så svårt att välja för det finns så många alternativ!!

Likes

Comments

Hej!
Idag har det varit en väldigt skön dag. Vi fick sluta klockan 11 idag, vilket var så skönt och jag blev jätteglad när vi fick reda på det. När vi hade slutat så åkte jag och min kompis Sandra till stan och åt lunch på Taco bar och gick runt lite på stan. Sen åkte vi hem till mig gjorde en smoothie bowl och tog det bara lugnt. Det var jättemysigt och en väldigt skön fredag.

Likes

Comments

Jag var ju på ett öppet hus på ett gymnasium igår kväll. Det var helt okej men tror inte att jag kommer välja just det, men det är ändå ett alternativ. Väljer i alla fall mellan natur och ekonomi.
Men innan det börja igår gick jag och mamma till vapiano för att äta middag. Tar typ alltid samma mat där vilket är bolognese men penna. Haha den är sååå god!! Nu ska jag gå till skolan, så skönt att det är fredag btw.

Likes

Comments

Therse Lindgren har skrivit en bok som heter "Ibland mår jag inte så bra". Jag tycker boken verkar väldigt intressant och vill gärna köpa den. Jag tycker inte om att läsa böcker över huvud taget, haha, men jag tror denna bok är väldigt bra. Så jag tror att jag ska beställa den. Den finns bland annat HÄR!!.
Likes

Comments

Godmorgon!

Nu ska jag snart gå till skolan, idag har vi ett matteprov. Men jag känner att jag kan det mesta så hoppas att det kommer gå bra. Ikväll ska jag gå på ett till öppet hus på ett gymnasium och innan det ska jag och mamma gå någonstans och äta middag.

Här är i alla fall tre ganska varma och snygga vinteroutfits som jag verkligen gillar.

Likes

Comments

Det är verkligen helt sjukt hur mycket snö det har kommit på så kort tid! Det är så fint ute precis när snön har lagt sig.
Idag var det muntliga nationella prov i matte, svenska och engelska. Det gick ganska bra, tror jag haha. Men det är väldigt skönt att det är över för har varit väldigt nervös. Ikväll ska jag gå på ett öppet hus på ett gymnasium. Jag ska ju välja i år!! Har inte helt bestämt mig ännu men har lite olika tankar..

Likes

Comments

Godmorgon!
Sitter just nu och äter min frukost. Min favorit "topping" på yoghurt är Paulins granola med kakao och hallon. Den är så god!!
Ska i alla fall snart åka iväg till skolan och imorn jag jag muntliga nationella prov, är nervös..

Likes

Comments