Övrigt

Man sladdar ifrån jobbet & är hemma runt 18.30. Dyker ner i soffan & får sin dagliga dos av sociala medier, kollar upp en halvtimma senare & det är KOLSVART ute. Depressionen är total. Men! En & annan ljusslinga gör nog även denna hösten rätt så mysig..

Dessa två ljusslingorna kommer ifrån Watt & Veke, finns i koppar, silver & guld. Gjorda av tunn böjbar metal som smyckas av ljus, så att du kan dekorera den hur du vill - samt med en smart timer.

Den hängande slingan i glas hittar du här & slingan på väggen hittar du här. Varför inte använda en ljusslinga som bordsdekoration vid nästa middag? Mysfaktor number one!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inredningsnyheter

Jag tycker det är ganska ballt när trender inte bara syns på ett ställe, utan att samma mönster kan dyka upp på såväl skorna som på väggen.

Skall sladda iväg till nagelsalongen imorgon och funderar lite kring väl av färg osv.. (Blir förmodligen något mesigt beige, för minska eventuella kommentarer.. :) Jag ser ofta hem som någonstans är stylat med vit marmor. Antingen med kontaktplast, plattor eller en vas. Samma trend ser vi också på nagelsalongen! Våra matta väggar hemma, som kan prydas med färg från Jotuns Lady Minerals eller Boråstapeters Shades of Chalk, samt på.. NAGLAR.

Superballt! 

Natti!

Likes

Comments

Tapeter

Idag levererades nya kollektionen Smart Stripes II till butiken och den för tankarna till sommar i en sjöbod. Mycket marina färger, blått & rött - vilket kommer i precis rätt tid. Jag tror inte att jag är ensam om att välkomna varma sommarkvällar med öppna armar...

Ni hittar hela kollektioner här!

Ha en fantastisk dag!

Likes

Comments

Valet är inte så svårt som det låter. Frågan är hur du vill att det skall se ut?

En lasyr ger vacker lyster i träet och du kan själv välja kulör - samtidigt som den framhäver träets ådring.

De flesta träoljor är glansfria och ger god inträngning i träunderlaget, samt ger träet ett fräscht utseende som framhäver träets egen, naturliga färg.

Likes

Comments

Är det våren som gör att man vill ha blommor överallt? Helst ska väggarna vara fulla! Här är några av mina favoriter..
Här ser vi Ralph Laurens Ashfield Floral i olika färgställningar.
Till höger, ett romantiskt rosmönster ifrån Boråstapeter. Pudrig pastell med vintagekänsla formgivet utifrån ett franskt originalmönster från 1845.

Och här ovan, min absoluta favorit. Fuchsia ifrån Designer Guild, den gör mig så lycklig.. Kan stirra på den läääänge


Ur en grå skala växer mönstret, som består av utsökta färgsprakande blommor på en melerad bakgrund. Kollektionen heter Jardin des Plantes.

Likes

Comments

Det finns många anledningar till varför man väljer att hänga upp gardiner. Det är en superbra inredningsdetalj, då dom är båda snygga OCH praktiska. Dom kan hjälpa oss ge intrycket av ett högre tak, mörkläggning av rum & med ljuddämpning.

Psst.. Ju flera veck och mera struktur en gardin har, desto bättre blir ljudupptagningsförmågan.

Med enfärgade väggar ger du rummet, på ett enkelt sätt, liv med mönstrade gardiner istället.

Till vänster ser vi Cecilia ifrån Jotex!

Här har man, genom att placera gardinen högt, gett känslan av en generös takhöjd. På bilden till vänster har man också skapat ett mjukt hörn, genom att låta gardinens falla även där.

Dessa linnegardiner kommer ifrån Himla, klicka på bilderna för mer info!


Likes

Comments

Tapeter

I vanlig ordning dör man sötdöden när Majvillan kommer ut med en ny tapetkollektion. Grattis till er alla med små kottar, vars rum behöver tapetseras!

Inom kort kommer fler barnkollektioner ut, bland annat ifrån Tapetterminalen.. Spännande!

Likes

Comments

Jag älskar stänk & prickar, så länge dessa är frivilliga. Vill du ge nytt liv åt någon av inredningsdetaljerna hemma, utan att betala en förmögenhet? Skvätt lite färg på dem vettja!

Ovan ser vi tapeten Terazzo Spot, ifrån Engblad & Co med det klassiska stänkmönstret, här i en uppdaterad modern variant. Klicka på någon av bilderna för att se de tre olika färgställningarna.

Underbara lampfoten Breeze ifrån Ellos hittar du genom att klicka på bilden. Älskar mässingdetaljerna, & är det kanske för att man längtar efter sol & bad som blått känns helt rätt?

I vilket fall, aj lööööv!

När vi ändå är inne på blått stänk tänkte jag visa detta serveringsset ifrån Mimous kollektion HANDMADE. Och mycket riktigt, som namnet så tydligt beskriver, är samtliga produkter handgjorda. Se hela kollektionen genom att klicka på bilderna.

Ha en fantastisk 'dagen-innan-fredag'! 

Likes

Comments

Inredningsnyheter

Vilken balkong-stil kommer du köra på i år? Här ovan ser vi en helt ny serie ifrån IKEA, färgglada JASSA. Född genom indonesiska och sydostasiatiska designtratidioner, med handgjorda och naturliga material som gör den helt unik.

Likes

Comments