Hej där!

Vad kul att just DU hittat hit och jag hoppas just DU är här för att stanna.
Vem är jag då? Beatrice heter jag, är en nyfylld 22-åring från Luleå, Norrbotten. Som person skulle jag beskriva mig själv som nyfiken, sprallig och allmänt taggad på livet (speciellt på världen, haha). Jag älskar att se nya platser, träffa nya människor och göra saker jag aldrig gjort förut. Min fritid spenderar jag helst på att göra instagramvänliga frukostar, resa och hänga med vänner. Och här i min lilla blogg tänker jag att ni ska få hänga med mig på just allt det här. Slänger upp en liten "antingen eller" också så ni kanske får en lite bättre uppfattning om vem jag är. Puss!

Landet eller storstan:
Storstan alla dagar i veckan. Även fast jag bor i Luleå just nu och tycker denna stad är väldigt mysig så saknar jag mycket. Älskar att vara där det är mycket människor, mycket saker som händer dessutom en tillgänglighet till billiga och direkta flyg utomlands, haha.

Kaffe eller te:

Kaffe är livet! Tror jag snittar 5 koppar kaffe om dagen.

Kramas eller pussas:
Älskar att kramas! Allt blir så mycket mer avslappnat om man börjar att ge alla man träffar en kram istället för att skaka hand. Självklart funkar inte detta i alla situationer, men ofta.

Mjölk eller vatten:
Vatten! Dricker nästan aldrig mjölk. Bara i kaffet eller när jag är bakis, då är det riktigt gott.

Hund eller katt:
Jag är en riktig hundmänniska.

Vitt vin eller rött vin:
Båda! Måste jag välja så kanske vitt.

Skidsemester eller solsemester:
Jag älskar att åka skidor då vi alltid åkt på skidsemestrar under min uppväxt, men sol och bad kommer ännu högre upp på listan.

Chips eller godis:
Aldrig varit mycket för chips faktiskt, men däremot är jag en riktig godisråtta. Choklad och surisar är favoriterna.

Morgon eller kväll:
Älskar att gå upp tidigt, sätta på kaffe, titta på nyhetsmorgon och äta frukost lääänge.

Hemmakväll eller utekväll:
Denna är svår! Jag går inte ut mycket alls här i Luleå. Älskar hemmakvällar med vänner men en riktigt rolig utekväll är svårslaget.

Fota eller bli fotad:
Båda!!

Högklackat eller platta skor:
Eftersom jag är så lång (181 cm) så har jag aldrig orkat lära mig att gå i klackar även fast jag tycker det är sjukt snyggt. Men måste ändå säga platta skor eftersom jag alltid går runt i sneakers.

Planering eller spontanitet:
Som person är jag väldigt spontan. Hade kunnat boka en resa nu och åka tidigt imorgon bitti, men planering kring vissa saker.

Singel eller förhållande:
Är singel just nu och har varit det i snart ett år, vilket jag trivs väldigt bra med. Men egentligen är jag nog en förhållandetjej. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments