Ja! Då var det julafton. Dagen började då med att kolla i julstrumpan. Jag fick lite pengar där i. Vid 13 tiden kom gästerna och vi började förbereda maten. Julbord och Kalle Anka på tvn. En traditonell jul. Senare på kvällen kom tomten och vi fick paket. Jag fick mesta dels pengar och lite annat smått och gott. Det började dra dig mot slutet av dagen men innan det slutade lekte vi några roliga lekar. Sorry för att jag har varit så kass med min julakalender men alla dagra har faktiskt kommit upp. Jag hoppas att ni har haft en trevlig jul!

Många kramar från Bea❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag fyllt år. Jag fick besök av släkten och två kompisar. Vi hade jättetrevligt och kul. Jag fick många fina presenter. Jag fick en del pengar, sminkprodukter, lejonkungsfilmerna och lite annat. Vi åt dessutom tacos och fina tårtor. De var väldigt goda men jag blev sorgligt nog mätt ganska fort..

Många kramar från Bea❤

Likes

Comments

​Hej!

Jagvar med kompisar igår det var därför inget inlägg kom ut. Det vi gjorde var att fira födelsedagar och så. Idag så hjälpte jag min lillasyster med de sista julkapparna. Sen så köpte vi en pizza och nu ligger jag här hemma och halvsover.

Många kramar från Bea❤

Likes

Comments

Idag har jag egentligen inte gjort så mycket roligt. Ett SO-prov om andra världskriget. Det gick väl hyfsat, tror jag hahah. Sen efter skolan fixade jag dem sista julklapparna och paketera dem. Sen har jag inte gjort så mycket efter det😊

Många kramar från Bea❤

Likes

Comments

Nu är det bara några dagar till julafton! Imorgon ska vi ha prov i skolan så det är inte det bästa sättet att avsluta terminen på men ändå! Lov på onsdag. Wohooo!! Idag slutade vi redan 12, för att vi flyttade några lektioner och så. Sen har vi knappt gjort någonting idag. Idag har vi typ bara ritat och dansat runt en "gran". Dvs. en träbit med lite hopprep😂

Många kramar från Bea❤

Likes

Comments

Sorry... igen.. jag somnade hahah. igår var jag med pappa och hjälpte till på hans jobb. När vi kom hem så beställde vi pizza och tittade på film. Idag ska jag plugga på ett SO-prov.. Inte jättekul. Jag ska dessutom leta efter juklappar.

Många karmar från Bea❤

Likes

Comments

Hej hej!

Sorry att det inte kom ut nog inlägg igår men jag somnade mitt i mitt skrivande och nu märkte jag att inte något inlägg kom ut hahah😂 men aa. Vad kan jag säga.. Idag ska jag till min pappa och träffa min katt. Han ska hjälpa mig plugga och vi ska köpa lite julklappar. Det kommer bli både jobbigt och roligt för att jag kännar stress eftersom det är så nära jul men det är kul att ge julklappar.

Många kramar från Bea❤

Likes

Comments