Spöken i Stockholm 👻🎃🤡✨

God morgon!
I fredags åkte jag till Stockholm i västerhaninge för att fira min barndomsvän som fyllde 23 år!
😍✨
Genom detta så planerade vi att vi skulle ut och festa på lördagen och Halloween på Grönalund.
Men hur som helst på fredagen började vi med att gå ut och ta en drink var och snacka lite skit på ohlarrys i vh (Västerhaninge). Var trevligt då man fick se hur allt ser ut sen man flyttade osv. Vi var ungefär ute till 00.00 på natten och åkte hem och sov till att orka med resten av allt. Men ikke kunde jag sova.. så sjukt ont i ryggen och frös som fan men stod ut haha..
Vi gick upp vid 10 och började dona hemma hos Sarah och Åsa, då det skulle komma folk på fika.
Vart tårta till kakor och allt möjligt gott!
Vid tre tiden så började vi göra i ordning oss inför kvällen då vi skulle mötas 18 vid olarrys på söder.
Tydligen hade vi alla missat att boka bord för middagen och fick inget för ens 21.45 så vi tog alla en drink för att sedan vänta ut tiden men kände att jAg måste äta innan jag svimmar ihop och mådde rätt dåligt utan att ha ätit. Så gav förslaget om att äta någon annanstans och sedan gå ut på Coluseum i Sthlm. Men nej gick på toa och då bestämde dem att vi skulle på hemma fest istället för coluseum.
Vilket jag själv är lite besviken på men men tänkte jag ( ingen mat och blir hemma fest) frågat runt om någon visste om något mat ställe var öppet men inget svar. Fick googla fram och hittade en pizzeria som tur var tänkte jag! Men vi började åka till vh igen och slutade med att vi hamnade på en mini resturang som faktiskt hade god mat! Så det var jätte bra och jag vart rätt nöjd igen och energin kom tillbaka.
Efter maten bestämde vi oss för att gå till en bar där dem hade karaoke och var trevligt. Haha men vart inge sång för min del (vilket brukar bli).
Vi var där till ca 02 och tanken var att vi skulle på efterfest men vart inget då sarah’s kompis sov när vi kom så Sarah’s bror följde mig hem till henne så jag slapp gå själv och gick sedan hem till sig.
Själv gick jag och la mig efter en stund då det var så svårt att slappna av när jag frös som jag gjorde. Var -3* ute och hade en tunn kappa på mig
😅

SÖNDAG

Vaknade vid 08 och sov som en stock hela natten. När jag kommer upp klär jag på mig lite myskläder och Åsa (sarah’s mamma) gav mig lite kaffe och vi pratade lite. Så snäll och go mamma är hon till Sarah.
SenRe hörde Sarah Av sig om tider för tåg/buss till Grönalund. Vi skulle vara där kl.13.
Så vi gjorde i ordning oss och Sarah kommer hem vid 11 tiden och åker 15 min ca efter att hon kom hem.
Var så glad då jag inte varit på Grönalund på ca 7-10 år!! Och speciellt inte nu när dem har HALLOWEEN TEMA VILJET JAG ÄLSKAR!! Kunde set bli bättre?!
😍🎃🤡👻✨
Var så snyggt gjort allting med dekorationer till inhyrda skådespelare som hade klätt it sig till olika saker.
Så coolt!! Vi började med att gå in i ett Spökhus som hette ”motel” -hotell på engelska. Vi gick först för att stå i kö och vi har knappt hunnit in i huset och Sarah är redan as rädd!! Var två stycken som var på henne och han bara försökte gömma sig ifrån dem!
😂
Det var så sjukt bra och roligt! Väldigt duktiga skådespelare!! Hur som helst när vi väl kom till våran tur gick vi på ett led igenom allting, tyckte det var lagom läskigt! TILLS vi kom till slutet! Var tre JÄTTE äckligt läskiga monsterliknade som jag fick lite panik utav! Men försökte va lungn TILLS en jävel kommer bakom mig och låter sjukt obehaglig men försökte va lungn men han gick efter så jag hade riktig panik så började springa sista biten ut!! HAHAHA SÅ PINSAMT MEN ROLIGT!! Ni ska bara veta att detta är FÖRSTA GÅNGEN JAG GÅTT ETT SPÖKHUS MED UTAN ATT VÄNDA I DÖRREN!
Nej ni gick egenom hela allt! Och kände mig fett cool hahahah!!
😂👻🎃🙈
Efter detta gick vi till nästa ”Skeppet”, var lite nojjig innan vi gick in men gick ganska bra! Förutom att Sara sa mitt namn så alla jäkla ”spöken” härmade ich ropade på mig! Typ ”Beatrice ingen vill va med dig”!
Och ”Beatrice vart är du?” ”Beatrice hjälp oss!”.... USCH!!! Så Sarah började ropa på mamma istellet och vart så rädd själv så slutade också att jag sa mamma till sarahs egna mamma!! Hahaha så roligt!
Vi skulle ned i källaren men jag vände lite halvt då jag inte ville se kvinnan med kött yxan efter mig!
😂
Så gick ut och väntade utanför, vilket inte vart så länge!
Nu ville vi fika och det vart en kaffe och en munk som var sååå goda!
När vi väl var färdiga så gick vi mot eclipse! Är så höjdrädd men lyckades åka denna
😃 så stolt över mig själv😂
Efter detta gick vi för att ställa oss i house of nigthmare som var grönalunds orginal spökhus. Men frös så sjukligt mycket att var tvungen att ge upp och gå för att värma mig. Efter ett tag när jag och Sarah hade värmt oss så gick vi runt och spelade massa. Sarah vann första pris och Valde sin snygga hatt (Poppe i trolls filmen), hahaha så söt! Gick runt med den hela kvällen och efter detta var vi vrål hungriga så vi åkte in till kungsan och åt på Fridays. JAg tog en jack Daniels hamburgare med pommes. Sjukt gott men tyvärr kall mat. Orkade inte byta då jag och mitt sällskap var hungriga. Efter detta åkte vi tillbaka hem och Tony min bästavän kom och hämtade mig i vh!, så snällt att han ville och kunde det! Helt guldvärld!
Vi satt och pratade i streck över 1 h!! Så roligt! Kom också fram till att vi ska fira Nyår tillsammans hemma hos honom i Uppsala. Längtar redan!

Hoppas ni uppskattar och gilla/följ gärna min blogg, ska försöka bli bättre!

Kramar alla och trevlig halloween vecka!🎃🤡👻✨


#NouwAutumnChallenge #grönalund #stockholm

Kram Beatrice Nordin  ??

Gillar

Kommentarer

Nina
Nina,
Vad härligt ni har haft det 😃👍🏻🎉
enannanodlare.blogg.se
Elinannaregina
Elinannaregina,
Åh så mysigt!
nouw.com/elinannaregina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229