Dag1: börja med att vi gjorde oss iordning hemma och sedan kom Pontus pappa och körde oss till tågstationen. Vi va framme i Göteborg runt 1 kanske och då gick vi till hotellet och fick vårt rum och la ner våra väskor sen spendera vi resten av dagen/kvällen till att vara på Liseberg, det var as Nice åkte HELIX det är iallafall den bästa jag åkt!

Dag2: Min och Pontus 1års dag!! Den spendera vi med shopping och en mysig lunch på O'learys tror dock Pontus gillar att shoppa mer än mig fast han vågar bara inte erkänna ;)
Sen så skulle vi kolla när häcken spela fotboll men de sluta med att vi bara hann se andra halvlek för vi åkte fel X antal gånger haha kaos vart de betala 316kr i onödan på en taxi aja vi fick se Göteborg iallafall!

Dag3: Gjorde samma sak som på dag 2 alltså ännu mer shopping fast jag köpte bara två tröjor och trosor och lite till Liisa och Felicia (mina systrar) Pontus köpte desto mer han köpte två T-shirt ett par shorts okej nu när jag tänker efter va de inte så mycket mer men haha!

Ville inte blogga när vi va där så därför jag inte har gjort de så nu vet ni!

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments