Hej!
Jag har inte bloggat för jag håller på att byta bloggportal och jag har ingen dator framför mig så kan inte ordna det sista med den,så de kanske tar en stund men ska försöka uppdatera mer här så länge! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dag1: börja med att vi gjorde oss iordning hemma och sedan kom Pontus pappa och körde oss till tågstationen. Vi va framme i Göteborg runt 1 kanske och då gick vi till hotellet och fick vårt rum och la ner våra väskor sen spendera vi resten av dagen/kvällen till att vara på Liseberg, det var as Nice åkte HELIX det är iallafall den bästa jag åkt!

Dag2: Min och Pontus 1års dag!! Den spendera vi med shopping och en mysig lunch på O'learys tror dock Pontus gillar att shoppa mer än mig fast han vågar bara inte erkänna ;)
Sen så skulle vi kolla när häcken spela fotboll men de sluta med att vi bara hann se andra halvlek för vi åkte fel X antal gånger haha kaos vart de betala 316kr i onödan på en taxi aja vi fick se Göteborg iallafall!

Dag3: Gjorde samma sak som på dag 2 alltså ännu mer shopping fast jag köpte bara två tröjor och trosor och lite till Liisa och Felicia (mina systrar) Pontus köpte desto mer han köpte två T-shirt ett par shorts okej nu när jag tänker efter va de inte så mycket mer men haha!

Ville inte blogga när vi va där så därför jag inte har gjort de så nu vet ni!

 

Likes

Comments

Har precis ätit grillat och spelat lite spel och hjälpt lillasyrran med Instagram! Har alla 8åringar det nu för tiden? 

Likes

Comments

Ligger nu vid morfars sommarstuga och solar och badar med Pontus och Liisa innan vi åker till Göteborg imorn! :D

Senare ikväll ska jag på basketmöte och sen blir de packning, känns som jag kommer somna tidigt ikväll med för är jätte trött och sen ska vi åka ca 20 i 10 med! 

Likes

Comments

Hej!
Igår var jag Liisa och Pontus och bada typ hela dagen de va hur varmt som helst tror de va över 30 grader haha!
Sen så åkte Pontus och träna och vi åkte till vik fast jag orka inte träna var för varmt!

Nu är vi hos Pontus mamma och firar henne för hon fyller år sen ska jag och träna och sen åka till mormor och bada det ska bli gött!
Och nu åker jag och Pontus snart till Göteborg! :D


 

Likes

Comments

Har precis kommit hem från en väldigt varm friidrottsträning, jag och tre andra tjejer sprang fyra 40 lopp med 80-85% och sen två med 100% inte så jobbig träning eftersom de ät ca 30 grader här haha men dom andra i gruppen hade "lek" träning för dom passa på nu när våran tränare inte va där så de va pappa som hade den och en annan pappa så jag gjorde de som pappa sa för kändes lite onödigt att åka dit och inte göra nått!

Men snart efter vi har ätit drar vi och badar de ska bli gött!
Suddig bild på de.. 

Likes

Comments

Hej!

 

Den här veckan ska jag passa Liisa min lillasyster och ja hon stavas med två "i" och sen får jag väll passa pontus på köpet haha.

 

Första dagen igår så gick vi upp och gjorde frukost och runt 1 så åkte vi ner på stan och shoppa lite bilder kommer längre ner och vad jag tycker om de, idag så gör vi inte så mycket Liisa har kompis Pontus hjälper Mikael med att bära sten så han blir glad sen när han slutat jobba.

Och vet ni? det är inte länge kvar till Göteborg nu! :D

Detta vad det jag köpte Liisa och Pontus köpte typ dubbelt så mycket.

 

 

Så himla missnöjd med den här mascaran den är så kletig på nått sett och passa inte mina ögonfransar alls.

 

 

 

Nöjdare med dom här två så det vart väll bra ändå men behövde verkligen en mascara så vart lite ledsen..

 

Men vi hörs ha de bra hejdå! 

 

 

Likes

Comments