Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Commentsja på senaste har jag varit rätt så mycket hemma med jesper heller ute hos han,varit med moa och natasha en del också. Har varit i vemdelen å åkt skoter eftersom vi har kör ny så kunde vi åka ut med båda två så de va perfekt!
skolan rullar väl på dock är det lov på fredag vilket är så himla skönt!! Pappa kommer hit på söndag och på måndag åker vi till Finland och släkten för att fira julafton och stannar nån dag till och sen tillbaka till stan osådär,så det blir nog bra. idag ska jag bara va hemma eller åka till brista,men tror jag gör det imorgon istället och köper alla julklappar jag måate köpa,hehe har inte köpt en enda än så ligger lite efter men aja hoppas ni haft det bra !!

Likes

Comments

har haft en lung helg,sovsällskap i en vecka nästan så inte helt fel. idag har jag legat i sängen å myst hihi,ätit chips,tända ljus och shrek och nu är jag ensam å gjort en chai latte i vår nya "kaffe" maskin, å bara tar de lungt eftersom jag är lite småsjuk,annars hoppas jag ni har haft en skön å kul helg!
Likes

Comments

senaste, vare hemma,kompisar,myst,ätit gott och mått❤️
Likes

Comments

var inte pp skolan,sov typ 2h inatt så hade inte riktigt orken,efter natasha och moa slutade kom dom till mig så kolla vi på gossip girl,snackade och gjorde chokladbollar haha och hade allmänt kul,sen gick jag med moa hem sen så tog jag en springtur hem,hoppade in i duschen och nu ligger jag i sängen och taggar inför fredag då jag har planer!! hoppas ni haft en skön torsdag!!
Likes

Comments

nu har jag äntligen fått min tidiga julklapp, min iphone 6!!😄
behövdes verkligen eftersom min 5a inte riktigt fungerade som den skulle. Så nu blir det nog lite mer bloggande iallafall!


Likes

Comments

veckan har varit normal, ar hemma i tisdags hade ont i magen sådär,annars har det vare vanliga dagar,umgåtts med vänner,tränat, ba chillat,och älskaaaar myser nu,med snön ute,dock jätte halt meeen funkar väl ändå. Idag var jag på konfirmationsträff,kollade film och skratta mycket och sådär,skönt att få komma bort en stund och träffa folk man kanske inte träffar varje dag. Planerna inför helgen är inte riktigt sådär bestämt men lär bli nått iallafall, har bestämt med linnea att vi ska ut och äta en kväll så det ska bli mysigt, men annars är det väl inte så mycket. Juste,beställde min nya iphone 6 silver igår!! hoppas den kommer imorgon( fredag)) annars kommer den nästa vecka men tror nog det blir så tyvärr.. men jaja natti på er!!


bilder vi fick från vi konfermerade oss och blev fotade av nån fotograf :)

Likes

Commentshar  hänt en massor på senaste egentligen, men ja lovet har varit nice, inte sovit själv en enda natt mys det också, varit med fina vänner, och allt möjligt.  Igår var det halloween och jag och några andra tjejer träffades utklädda och va först själva vi tjejer sen drog vi vidare på 2 olika ställen, kul att få prata och umgås med nytt folk och även gamla vänner så hade en väldigt trevlig kväll, och även lite tokig men det ordnade sig under kvällen. Sov hemma,vaknade,badade/duschade av oss, städade,och ba latta oss framför tv'n. Skön lördagskväll!!

Tänkte också säga att jag och moa och jossan är ju oftast yngst av dom vi är med osv, men jag respekterar verkligen dom som inte bryr sig och ba snackar helt vanlig med en som man var lika gammal, äh vad spelar siffran för roll, om de är mina vänner,pojkvän eller vad som helst, vad spelar det för roll, dom väljer att umgås med oss ven om vi kan vara 5 år yngre så funkar vi lika bra tillsammans, mognad är ju en stor del i det också. Vi får ofta höra att vi är mogna och stört sköna för vår ålder och det är ju as kul att höra liksom!! Men ni som är så emot det eller tittar ner på oss och tycker det är helt fel att vi är med dom som är 1-5 år äldre än oss,men släpp det liksom, kan ju förstå en viss punkt men släpp det och ha kul och ignonera oss istället liksom. Släpp det människor,vi är alla människor och är olika men åldern behöver väl inte betyda nått om man verkligen funkar tillsammans som vän eller pojkvän eller omsagt vad som helst. 

Likes

Comments