Hej på er!

Idag har jag och min syster varit i en galleria där det fin bla H&M, Lindex, kicks och KappAhl osv.

Inne på H&M köpte jag en sculpting brush ifrån real techniques, en Nivea toner och ett två pack med svarta leggins.

På Lindex köpte jag två stycken sport toppar, en korall färgad och en svart.

Och inne på KappAhl köpte jag ett par vita tights med vit spets längst ner. jag köpte även en grå T-shirt med korall/rosa detaljer.

Jag har alltså haft en toppen dag. hoppas ni haft en bra dag och att ni tycker om min blogg<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej och god morgon på er!

För mig var det en jätte rolig dag igår. Eftersom att vid ca 12 kom Ottilia över till mig. Vi hade det super roligt och jag har det alltid lika kul med henne.

Idag har jag inte direkt något speciellt att göra, men jag, min mamma och min syster ska nog handla lite mat. Annars ska jag bara stanna hemma idag.

Hoppas att ni hade en super dag igår och att ni får en bra dag<3

Likes

Comments

​Jag har haft en super bra midsommar. vi firar alltid midsommar hos min mormor och morfar vilket vi gjorde i år också. Vi åt först lite mat och åt sedan lite vaniljglass med jordgubbar, så så gott. Vi åkte sedan ut på en liten båt tur. Min morbror äger en egen segel/motor båt som vi tog en liten tur med den. Så jag har som sagt haft en super dag.

Hoppas att ni haft en toppen dag, kram<3 

Likes

Comments

Idag hade jag och min mamma en riktig shoppingdag. Vi åkte till dollarstore där jag shoppade loss. Jag köpte bla en countour palett ifrån tecnic, en liten spegel med insomning på båda sidor och ett par solglasögon för bara 10 kr. Men det jag blev mest nöjd över var en marinblå NY keps, älskar kepsar haha. 

Sedan gick vi in på City Gross som var en trappa ner. Jag har länge letat efter ett turkost schabrak eftersom  att jag tycker att hästen jag rider passar så bra i tourkost. på City gross hittade jag äntligen ett super snyggt schabrak som jag absolut tror kommer passa henne perfekt. Det kommer ifrån Jacson och kostade ca 300kr.

Hoppas ni haft en bra dag<3  

Likes

Comments

Idag så tänkte jag sätta igång med min egen blogg, här tänkte jag skriva om hästar, skönhet & allt möjligt.

Idag har jag varit hos min vän Ottilia, Vi gick och fikade och kollade sedan runt i lite olika affärer. Vi spelade även in en video till hennes youtube kanal. Vi spelade in en tag som antagligen kommer upp om några dagar.

Ottilias kanal kan ni hitta här: https://www.youtube.com/results?search_query=ottilia+leo

Efter att ha varit hos Ottilia bytte jag om till träningskläder och sprang en runda på 2,5 km med min syster och min mamma i skogen.

hoppas att ni kommer att tycka om min blogg och ha en bra dag, kram<3

Likes

Comments