Du är varmt välkommen :)

Har inte du haft funderingar om att bli känd? men hur? många brukar bli känd av sociala medier eller av sin talang. Men det känns inte som jag har riktigt talang liksom jag är ju aktiv o så men jag har seriöst inga tankar och jag startade inte heller denna bloggen för att bli känd ( jag tycker bara att det ät roligt att skriva om hur jag tänker och mina åsikter) Hur tänker ni? kommentera gärna och gilla :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det här är något enormt jag stör mig på!!! Ja, som ni ser rubriken min klass är stökig. När jag började på en skola som heter Skolan på ön som jag går just nu på har iallafall för mig varit helt kaos och ingen arbetsro men så är det. Just nu är det många i min klass som har bytit skola som jag tycker att det inte skulle behövas. Det som jag tycker är trist är att i min klass är det 6 tjejer och 18 killar det är ju helt sjukt! jag har faktiskt själv haft funderingar om att byta skola men jag tror jag kommer klara mig än så länge.

Likes

Comments

Hej alla där ute!. Jag heter beatrice och är 11 år alltså 06 jag fyller år 25 april jag är ca 169 cm och jag är ganska lång. Jag älskar mina vänner speciellt min bästavän som heter Mishia jag har nästan känt henne i 4 år nu och det va hon som fick mig börja med dethär👍🏻 gilla & kommentera om ni vill veta mer om mig.

Likes

Comments

Glöm inte att du är unik på alla jävla möjliga sätt!!!