Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var jag ledig, vilket var riktigt skönt och behövt. Senare på dagen tog jag båten till Ljusterö och var på ungdomsgården, där vi spelade kort och bara umgicks, alltid trevligt enligt mig. Och igår kväll tog jag ur piercingarna, så får se hur jag trivs nu.
Idag har vi halv dag i skolan, så det är bara en matte lektion som jag ska gå på och sen får vi se vad som händer!

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!😊
Började dagen med sovmorgon och sedan frukost och te ute i solen. Nu är äntligen sommaren påväg! Någon mer än jag som längtar?!

Likes

Comments

Jag har just nu lite lösa tankar angående mina piercingar. Jag gjorde ju två av dom piercingarna jag har i nuläget själv, vilket jag tror hade lite med just den tidpunkten i mitt liv att göra. Och nu har jag dom senaste dagarna insett att jag inte riktigt trivs med dom.. Känns som om jag har växt ifrån dom lite.
Så just nu ligger jag och tänker på om jag ska ta bort dom som jag gjort själv, dvs den som sitter i överläppen och den till höger i min underläpp. Funderar väldigt starkt på det! Hmm.. Vad tycker ni? Ska jag ta bort dom eller ha kvar dom?😊 Kommentera!

Likes

Comments

Det har hänt en hel del efter sist jag bloggade, orkar dock inte ta upp allting då de flesta saker satt sig fast på psyket och jag mår väldigt dåligt av det.
Just nu när jag trodde allt blivit bättre så gick allt åt helvete nu ikväll igen. Och på toppen av det så är jag jätte sjuk.
Hoppas bara jag blir frisk tills på tisdag då jag ska jobba.
Jag är numera anställd på Ljusterö hemtjänst! Känns jätte bra😊
Men det hade varit jobbigt att bomma första arbetsdagen.. Aja, får väl knarka mediciner utav helvete! Hejja mig..pfft..


Likes

Comments

Så kom snön igen... Precis när det fina vårvädret hade kommit. Suck..
Jag vill ha vår om inte hellre sommar, allt blir så mycket skönare och lättare.
Imorgon ska jag till skolan första gången efter min operation. Jag har fortfarande riktigt ont, men nu klarar jag av smärtan iallafall, vilket jag inte gjorde innan. Nu kan jag hosta utan att skrika av smärta så det känns bra. Det enda negativa är väl att nu när allt det jobbiga fysiska har lättat så har allt det jobbiga psykiska kommit tillbaka, värre än någonsin förut. Men jag jobbar på det och hoppas på att det lättar oxå så småningom..Likes

Comments

Länge sen jag skrev här sist, men nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen! Så idag blir det nog inte så mycket att skriva annat än att jag ska börja blogga igen. Men imorgon börjar jag på riktigt! :)

Likes

Comments

Inte varit aktiv här på länge, men nu är det julafton imorgon och jag tycker att allt har gått så jävla fort! Hela vintern har bara flugit förbi. Så mycket har ändrats sen jag sist skrev här. Till det bättre eller sämre? -Vet inte.

Jag vet inte än. Vet ingenting just nu, ingenting är som det brukar men jag försöker så gott jag kan med att andas och orka. Men det är svårt. Allt är svårt just nu.

Likes

Comments

Jag var trött på mitt blonda hår med två dm utväxt så jag bestämde mig för att färga det, här har ni resultatet :)

Likes

Comments