Lägger ner med att blogga här, pallar inte Nattstad.. haha.

Fortsätter med min gamla iallafall.

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lördag. Skämms inte alls för att jag nyss tryckte i mig zooapor i väntan på att gå till gymmet. Blir antingen köra hårt all in eller bara träna dvs. lagom! Vi får se vad jag orkar.

Snart möta upp min träningsbuddy Dzana! Så de blir nog ett rätt hårt pass ändå. ;)
Igår skulle vi köra bodyattack men fick avboka i sista sekund. Jaja.

Ikväll anyway så är de hemmafäzt! ska fira två vänner som fyllt år. Blir galet skoj :)

Så ha en go lördag allihop!

Likes

Comments

Japp! det är låten hall of fame med the script och will.i.am. Har blivit smått beroende av låttexten. Så starka ord, som känns i hjärtat. Du kan bli vem som helst, finna vad just du tycker om och bli bäst på det, känna dig som en champion, en vinnare.

Tänker lite på mitt egna liv och mina drömmar. Har löjligt nog, tänkt ut en fyraårsplan. Älskar att vara spontan i livet men vissa saker behöver man bestämma sig i förväg om och planera så det blir rätt. Alla människor har drömmar, och jag har ofta varit "avundsjuk" på personer som pratar om alla saker dem är med om, dem reser utomlands femtioelva gånger om året och dem lever sina liv, helt enkelt. Det är vad jag alltid tänkt mig mitt liv. Men det är inte mina drömmar, ellerhur? det dem gör. Det är en del av min dröm, men inte på det viset jag vill att det ska gå till. Och det som jag önskar tar tid. Först och främst så pluggar jag just nu och är inte klar på tre år. Ser absolut inte detta som ett hinder. Alla i dagens samhälle behöver en utbildning, det är tyvärr sant men sjukt viktigt att ha i bagaget.
Jag tänker plugga klart och se vad jag går för. Det är skönt att vara tillbaka i skolan, man lär sig och utvecklas som människa, mer och mer. Jag har funderat i månader nu på hur jag ska gå tillväga och det här må vara ointressant men jag har hittat ett sätt. Jag har mina älskade sommarlov som jag tillbringar mina semestrar utomlands, nu har jag tänkt ge mig fan på att kolla upp nästa sommar om jag kan börja med min dröm. Se vart det tar mig. Först och främst, kolla upp csn, kolla upp företag, leta resor, räkna hur mycket pengar som krävs. Jag vill göra detta, jag vill åka bort, en månad kanske. Då får jag reda på också om det verkligen är min grej. Skulle jag kunna flytta utomlands? bo i ett helt annat land, vågar jag det?
Jag vill satsa på det, jag vill testa. Men vet aldrig om man aldrig testar. Livet är för kort för att kasta bort på något man inte vill göra eller på att vara någonstans där det inte känns rätt. Man kan bli vem som helst tror jag, bara om man kämpar.Likes

Comments

Den här låten (och deras musikvideo!) är så grymt bra. Man känner att de verkligen gått in för denna låten
Jävligt trist att dem ska lägga ner, dem är ju våra "svenska stoltheter" ändå. smiley

 

 

 


Likes

Comments

Hej och välkommen till min nya, a´la alexandras blogg!

Tänkte köra här nu om jag får ordning på den här sidan.
Ingen riktig koll på hur de funkar här, men jag har ju bloggat här förut så det ska nog gå bra :)

Ska bli skönt och börja om lite på ny kula, det känns fresh och nytänkt.
Vill skriva på ett annat sätt än jag gjort tidigare och skriva lite mer om olika saker och det känns nästan omöjligt med den gamla bloggen, där har man liksom ett visst sätt man skrivit på i några år och haft samma mall att gå efter. Men nu ska jag "expandera", dvs fokusera mycket på träningen, dela med mig av tips och skriva mer om mina åsikter / vad jag tänker och bilder såklart kommer också dyka upp.

 

Det enda "negativa" med de här är mitt användarnamn på NS. bby91, kom igen?
Okej, jag hade precis fyllt 18år och ville bli medlem för att kunna se en vimmelbild som jag hörde hade lagts upp här. Men ibland har jag förjävla dålig fantasi alltså. Skitsamma, nu kör vi nya bloggen!

 

Likes

Comments