Bröllopsfest igår med rik möjlighet för att ta några öl, lite vin eller sprit.

Men jag klarade mig genom utan att träda utanför mina avtal med mig själv. Lite tårta var såklart tillåtet, då det skulle kännas som en förnärmelse mot brudparet inte att smaka.

Så det blev små 80g tårta fördelat på två biter. En mouse tårta o en liten bit jordgubbstårta. Båda tårtorna var jätte goda. Så det var jätte trevligt o gott - även kaffet var gott därtill.

Annars blev det bara en enkelt alkoholfri öl, som smög sig ner i magen o med sina bara 20 kalorier i hela flaskan, då var det lätt inom diet budgeten!

Idag hoppade jag elegant över andra utmaningen. Dock inte för kalorierna skuld, men för att jag var för snål 😆

Älsklingen o jag besökte en väldig trevlig café i en gammal kvarn. Här fanns en väldigt fin kakbuffet, men då jag inte ville gå bananas i bufferten, då tyckte jag att priset var för högt. Så här räddade plånboken mig från kalorierna 😝

Men mysigt var det ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dock inte mitt eget 😂

Men även om det en festdag, då kan man jo förberedda sig väl. Så därför kör vi på med diet shake till frukost. Protein shake efter träning. Nu dusch o sen spenat lasagne till lunch!

Tänker även sköta dieten på festen med en liten bit tårta o 0 alkohol!

Trevlig helg på er! #staystrong

Likes

Comments

Denna blogg är min dokumentation, beskrivning, upplevelse från mitt nuvarande jag till mitt framtidiga jag.

För titeln på bloggen ska läsas som som det verbet det är, nu kroppsbygger vi Woodbase.

Woodbase är ett smeknamn jag plockade upp i högstadiet o ofta använder som namn på nätet. Detta är min resa, min dröm, min framtid.

O nej, jag ska inte bli som verken Kay Green eller Jay Cutler, ej heller som Arnold Schwarzenegger eller någon annan. Jag ska bli ett bättre jag!

Min blogg är min dagbok o min tracking. Kan jag inspirera eller hjälpa någon annan, då gör jag det med stor glädje, men fokus är på mig o mina erfarenheter.

Träning, kost, inspiration

Likes

Comments