Alla har vi våran riktiga biologiska familj men vi har även våran urbana där alla de närmsta vännerna är med...

Bar Centro, Chez Amis, Parkan och Aveny 1, här hittar man familjen. Vaknar man upp så är de på  centro och tar en frukost. de finns alltid med. Helt underbara. De inte bara muf vi har utan resten av vardagen med.

Hemma dag. skönt efter 11 dagar.

Imorgon centro hela dagen chez på kvällen  å sats en sväng med.

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fn va nce.

söndagen var klockren med brudarna och carl o daniel. fan va vi tappa de. sjukt skoj.

haha

måndagen frukost på centro gratta mig. sedan runt på staden sedan hem tll hanna åt tårta sedan in till staden och såg vcortegen innan vi åkte ut till havet mys mys med grill och så.

underbart...

tack mina vänner

 

idag så dog vi n‘ästan jag carl onas johanna å brath får glas kastat på oss och personer som spottar för att vi inte vill se ut som missfoster...

Likes

Comments

Sjukt skoj.

Igår var jag hos filip och lekte runt som bara den., haha sjukt roligt folk. en person hata politiker och ville döda dem och jämnförde hitler och fredrik reinfeldt.

HAhaha måste bara skriva calles grymaste uttal.

"Könssjukdomar är som pokemon man är inte cool fören man har dem alla."

Grymt kul tack filip för en bra kväll.

Prata med gabbi igår hennes komentar tina hade du kul när du festa med högstadie killar... Min köss trodde jag var med högstadiekillar och inte killarna som jag gick på högstadiet med de var grymt skoj fan va ja garva-

Kommer sakna tonåren specielt nu efter dessa dagarna å inte blir de så inte lugnt. utan då smäller det hårt.

Jag kanske skall säga att jag fyller 18 istället. haha

 

Likes

Comments

Så var dagen snart framme. sjukt va jag inte vill men men... Ännu ett kapitel i livet avslutas, tonåren de har varit tider de.

Så sjukt mycket vi har gjort. Carolina min kära ordnade firande av mig igår. alla gamla vänner från högstadiet var där.gänget var samlat och de var så sjukt skoj. Vi pratade om högstadiet och sexan framåt som vi känt varandra. Högstadiet var en underbar tid. Hallå fjortis tiden ja,

Idag blir de att leka. Och imorgon blir de med att leka.

Imorgon kommer alla mina kära vänner hem som åkt till sthlm. Då blir det först middag sedan så blir det spritluckan som gäller hela natten lång.

Carolina katta och grabbsen tack för igår.

Mats påminer mig tina på icq står det att du är född 85 på leget står det 80 och min riktiga är 87 så jag fyller inte bara 20 utan 27 och 22 med :D haha

Likes

Comments

Snart är tonårstiden slut.

Ålderskris ja. alla märker tinas reaktion på att bli 20. Fyfan säger jag bara. Orka snart är man verkligen gammal det har varit så enkelt att vara tonåring att kunna skylla bort allt att inte behöva göra något. Nu skall man lära sig å göra saker själv. De nog skoj eller inte.

Vad skall man önska sig? Nya delar? Kroppen har varit med i 20 år kanske dags att byta ut lite delar och göra om...

Nee min sista helg och jag har fått itt min unge från england. sjukt jobbigt med barn skall aldrig skaffa någon... dock är han min ädelsten han är hur söt som helst speciellt när han är tyst och sover :) eller när han vill göra fiskpinnar av mina akvariefiskar...

Men men nu skall jag leka med min unge och tänka över vad man skall göra när han lagt sig... pizza film och godis chips med broder de är ett bra sä‘tt att spendera sin söndag-...

Likes

Comments

Hårt!!!

Tosdagen började med att vi var på sittning med mina MUFare och hade trevligt. väldigt mycigt sedan träffa jag min blondie hon kom till oss och vi drog till Hard Rock som vi var på tills en tre tiden och efter det drog viv till park och möte upp resten av MUF gänget sjukt kul var det där borta. vi hade oerhört roligt. Längesedan jag gilla en utekväll i gbg sedan jag kommit hem.

Fredagen var inte helt fel heller. jag och Peter Carl och Sandra Johanna och Luf var ute börja på chez de var inte illa. sjukt kul enna. vi åt å hade mysigt. Carl fixa så min heting på chez kom in med tryffel och tomtebloss ahha sjukt ballt de var sött. sedan börja vi ösa. Vi drog en snabbis till keybar och sedan upp till park ännu en gång vilket var klockrent. haha sjukt roligt var det och kolla in människorna.

Lördagen  en lugn dag i stormen var med kompisar chilla snacka skit enna.

Söndagen jag träffar Carl efter en hård dag på jobbet hahaha... vi sätter oss å börjar dricka milkshakes med alk,. tinas nya favorit + att de hade pink lady där. min drink från usa. från den gamla goda tiden hos min man.sedan drog vi till deep och sussana kom som för övrigt fyllde år. sedan så spela dem andra vann och tänkte hmm nej vi drar till peacock som vi gjorde när vi var klara där drog vi upp till park jag peter och carl men calle stack så de blev jag å peter som hängde sjukt roligt fan va vi tappa de när vi umgås hela högen. jag träffa en brud som peter kände å de klicka vi hade sjukt kul. Grym helg Sedan efter fest hos hanna vi dygna fram till måndag natt då slockna vi efter matlagning städande och efterfest med sthlmare. sjukt ballt

Måndag hel döda

Tisdag Fortboll fan ta roma sjukt sur..,. va kalla dem de spelet idioter de borde vuinnit men nej illa som fan e de

Jag fattar mig inte på alla blonda brudar som halv suger av deras alk flaskor och dansar på baren visar brösten å deras underliv. Sexigt ?? NEJ

Vad får tjejer ut av det igentligen? Hur kul är det? Och nej jag är inte avis. Ser bara inte poängen med att leka utvikningsbrud när dem är för fula för att bli det.

BÄSTA LÅTARNA JUST NU? Rihanna Umbrella och Ne-Yo Because of you  

 

Likes

Comments

Såg på förortsungar härom dagen sett den typ 6 gånger nu kan inte få nog av den skit va rolig den är... hahajag vill fan med va förortsunge nästa gång jag föds skall det vara en förort istället för min by hahha

Likes

Comments

Fyfan va ont jag har i kroppen och jag vill inte ens tänka på hur jobbigt det kommer vara imorgon... PT är jobbiga människor. VF var jag så korkad att jag gick med på detta. Å tack broder som köper det till mig!!!

Beach 2007 jippie sol ute redan nu fyfan de inte illa snart kommer gräs då blir det illa.

Imorgon en lång dag. tre pass. skola. fika. träffa sara. 1 pass,  MUF. Utgång jaapsi.

 

Ha de gött

 

Likes

Comments

Nu är det klart att svenska kyrkan går med på att viga homosexuella i guds hus kyrkan. Nu har homosexuella nästan alla rättigheter som hetrosexuella. det som är skillnaden än idag är att de inte får donera organ eller ge blod på grund av hälsorisken. Man får adoptera ett barn och ta hand om det men man får inte ge blod eller donera organ för att HIV är vanligt bland homosexuella. Lite konstigt tycker jag.

Man borde väl inte kunna ta hand om ett barn om man har hiv. Med alla behandlingar och sådant man måste gå på så kan det vara ansträngande att ha ett barn samtidigt men det tänker de inte på. Utan man säger ja till adoption. Fast än man vet hur samhället ser ut idag. Vi har kommit långt dock har vi långt kvar.

Sedan med giftemål. Personligen varför vill homosexuella ens gifta sig i kyrkan. när det står mycket väl om vad kristendomen och gud tycker om det hela.
Den enda gången gud verkligen dömt är när det gäller Homosexuella och deras läggning. Att gå emot sin religion och det man förespråkar för att vara politiskkorekt är konstigt.

Kyrkoval finns det är många religösa som inte ställer sig bakm detta varför inte låta folket rösta då. Det kommer vara många som går ur kyrkan för kyrkan står inte ens för det som den skall längre. Politiker skall inte lägga sig i det som kretsar kring religionen.

I denna frågan är det många som tycker olika. En sak e då säkert ateister och politiker skall ge fan i att övertala kyrkan till att göra saker som den inte står för!

Likes

Comments

Idag var det dags precis som igår att gå ut på staden och se vad göteborgarna vill och är för.

Under onsdagen var ungvänster ute och kampanjade mot betyg i skolan och delade ut material angående detta. På Ung vänsters hemsida kan man hitta kampanj material där det står slopa betygen. Om man läser den så förklarar dem att skolan inte är demokratisk för att lärarna har rätt att ge betyg vilket gör så att eleverna inte kan uttrycka sina åsikter. Detta skapar ett överläge för lärarna gentemot eleverna.

Varför inte bygga en skola som är anpassad till alla olika elever och deras olika behöv och lärosätt? Det hade ju varit bättre. Sedan så är skolan demokratisk läraren har inte rätt att sänka dig om du inte tycker som den. Får man ett kast betyg kan man överklaga. Det finns så mycket som eleverna idag kan göra på skolorna. Elevdemokratin finns och om man läser dem rättigheterna ser man hur demokratisk skolan idag är och om man utnyttjar detta kan det bli bättre i skolorna.
Vi behöver skolor för alla som är anpassade så att individen skall vilja komma.

En skola där man tillsammans när sina mål på bästa effektiva sätt och en skola där betygen är en redskap som hjälper elever, lärare och föräldrar!

En ny skola med 7 skaligt system och en anpassad skola för varje elev.

Likes

Comments