Jag är sjuk. Är typ aldrig sjuk. Senaste månaderna har jag dock varit sjuk 2-3 gånger. Vad händer med mitt immunförsvar? Tror jag måste börja äta mer frukt & vitaminer haha. Detta börjar gå för långt..

Helgen spenderades med SÖMN. I fredags jobbade jag först 1-2 timmar & på kvällen drog jag på utbildning i Växjö från 21-06. Tror ni jag var trött på lördagen? Svar ja. Att ställa om dygnet så hastigt var inte bra för mig, & troligtvis därför jag blev sjuk + att utbildningen var i kylen (vi jobbar med kylvaror) i 0-3 grader. Jag sov till halv 2 på lördagen. Inte så bra när jag skulle upp 07:00 på söndagen.. Var helt död i hela kroppen. Spenderade lördagskvällen i soffan med glass & serier.
Har inte varit på jobbet varken igår eller idag. Ska dit en stund senare för att hjälpa till (känner mig viktig när extrapersonalen inte jobbar som mig haha) & sen ska jag hem & sova. Imorgon ska vi lämna in bilen för service & jag ska även jobba imorgon. Jag trotsar influensan!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen helg! Började min lilla lediga tid med att göra slingor i håret med hjälp av kollegan! Första delen på vägen till ljusare hår. Har alltid velat bli ljushårig men alla har alltid sagt till mig att jag passar så bra i mörkt. No more 🙂 startar morgondagen med att ta nytt pass, & efter det måste jag fixa mitt träningskort! Efter det drar vi till Mullsjö & firar födelsedag & sen är det viiiiila som gäller! Är så sjukt sliten så jag skulle kunna sova 24 timmar i sträck.

Mini me and mini-mini me ❤

Likes

Comments

Första resan bokad & jag är sjuuukt taggad! Vi drar till Kreta i juni & jag längtar så mycket till att få börja varje morgon i 2 veckor med frukost vid poolen. Jag behöver verkligen detta. Min första riktiga semester!
Jag har shoppat galet mycket bikinis så jag kan nästan fylla hela badkaret & bada i dem haha! Caaaaaan't waaaiiit!

Bild från Google.

Likes

Comments

2018 ska bli mitt år, har jag bestämt. Första året av många där prio 1 på semestern blir att besöka ett nytt land. I år blir det antingen Maldiverna, Bali eller Grekland. Har inte riktigt bestämt oss ännu haha! Köpte mig en resväska efter jul. Den är såååå sjukt snygg! & härom dagen kom Gopro Hero5 hem & jag är så sjukt taggad på att simma & filma så ni anar inte! 😊 kommer ha så himla kul!

Denna helg har gått löjligt snabbt & jag är inte alls pepp på att jobba imorgon, men ändå skönt att gå tillbaka till det normala. Har spenderat de senaste 4 veckorna med att jobba söndag-fredag & igår jobbade jag äntligen sista fredagen på ett bra tag (hoppas jag). Saknar min familj galet mycket fyi.

Nu ska jag fortsätta kolla på Outlander & sen sova. Måste upp vid 07:00...

Likes

Comments

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Hmm.. jag tror inte det haha! Så tråkig..

Hur har ditt 2017 varit?

Stressigt, ledsamt men ändå haft sina bra dagar. 2018 ska bli mitt år!

Blev du kär i år?

Jag var redan kär.

Vilket datum från 2017 kommer du aldrig glömma?

10 oktober. Fruktansvärt jobbig dag men ändå bra, på något sätt.

Vad är din största framgång 2017?

Att jag blivit bättre som person & lärt mig säga nej.

Bästa köpet?

Min vardagsrums matta från Mio i blått. Älskar den haha!

Vad spenderade du mest pengar på?

Mat & kläder haha.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Min bror ringde & sa att jag ska bli faster! ❤

Vilka sånger kommer påminna dig om 2017?

French Montana - Unforgettable & Future - Selfish

Vem har du umgåtts med mest?

Min familj.

Har du haft ett förhållande under 2017?

Ja!

Vart reste du under 2017?

Till mina föräldrar haha!

Är det något du saknar år 2017 och vill ha 2018?

Mer resor & ta hand om mig själv mer!

Vad gjorde du på din födelsedag?

Spenderade den med de jag älskar.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Semester! Ångrar såså mycket att jag inte tog semester & flög ner till Serbien!

Vem saknade du?

Cid ❤

De bästa nya människorna du träffade?

Jennifer igen!

Vad vill du säga till dig själv inför 2018?

Fortsätt stå upp för dig själv & stressa mindre! Sluta röka, spara ännu mer pengar, ta hand om dig själv & res! Om du så ska resa själv!

Likes

Comments

Onsdag & jag har 2 dagar kvar av veckan.. Orkar inte haha! Ska egentligen gå på helg efter morgondagen men chefen är på semester. På tal om jobb så har jag lite ångest över vad som komma skall. Jag är lite i valet & kvalet just nu. Jag vill växa & bli något men står just nu bara & stampar.

Senaste veckorna har bestått av jobb, jobb & åter jobb. Fick tidig julklapp i veckan & är från & med nu team Samsung haha! Måste faktiskt säga att jag är sjukt nöjd! Man tror man är så jäkla nöjd med sina iPhones men de kan slänga sig i väggen! 👌 det enda jag ogillar är smileysarna för det är så himla ovant. + att jag inte kan Facetimea med mamma eller ha gruppchatt med syskonen. Enda som suger. Annars är jag sjukt nöjd!

Snart långhelg! Som jag har längtat ☺ på fredag blir det middag med världens bästa människor, på lördag & söndag blir det mys i Mullsjö & sen får vi se om jag tar mig hem till mamma & pappa en sväng. Behövligt!

Likes

Comments

Äntligen helg & jag insåg precis att jag suger på att hålla denna blogg levande haha! Kommer & går typ. Vi gör ett nytt försök. Ligger på divanen & lyssnar på musik. Försöker komma in på Gina Tricot men det verkar inte gå.. Förstår trycket med Black Friday imorgon haha.
Det har inte hänt så mycket i mitt liv sen sist. Jag har jobbat röven av mig, besökt ALV med min bästa vän & hennes dotter & varit på kalas. Typ allt intressant som hänt i mitt liv.

Äntligen helg som sagt & imorgon ska jag till sjukgymnasten & efter det en sväng till A6. Skulle verkligen behöva klippa mig haha. Vi får se om jag hinner med det! Har inte varit på A6 så himla mycket sen de öppnade nya delen, så jag ska nog kika in en av de nya matställena imorgon när jag ändå är där! Mys.

Vi hörs!

Likes

Comments