igår efter jobbet åkte jag till Liseberg för att dansa till arvingarna som spelade, blev en tidig kväll då jag skulle upp och jobba idag..

Nu ikväll så har de varit skolavslutning och nu är de sommarlov, den känsla sitter fortfarande i hur de va att stå där framme 😀💜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Herregud... har glömt av bloggen, kan ha vart mycket pga att det vart lite dåligt med tid också ;) Lever ju just nu livet som Heltidsarbetare, det är faktiskt bara nästa vecka kvar sedan är jag färdig introducerad på BIVA och ska sedan jobba på egenhand. men dom här 7 veckorna har varit lärorika och roliga. Ångrar inte en sekund att jag tog detta jobbet, en lycka varje morgon att gå upp på morgonen och veta att man har barn att ta hand om varje dag. 

Förutom jobbet så försöker jag ha lite fritid oxå, de mesta består av dansa och umgås med vänner. 

I morgon spelar Arvingarna på Liseberg så dit ska jag och en kompis efter jobbet, en fördel när man jobbar i Göteborg att man lättare kan göra något i stan efter eller innan jobbet :) 

Sommaren har ju verkligen hittat hit oxå, vilka fantastiska dagar de vart. Men nu känns de att de är lite kallare i luften. 

Vad har hänt mer då?! Jo jag var i veckan uppe i Karlstad och gjorde mitt sista antagnings prov till utbildningen jag sökt. så nu väntar jag med spänning på om jag kommer in eller inte. 

Hoppas även ni haft de fantastiskt i värmen. 

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering! 

Dagarna dom bara flyger förbi, jag märker att jag inte är van riktigt att jobba 100%, lite svårt att planera mitt liv nu när jag får långt till jobbet. ca 4.5 mil.. en dag jag jobbar försvinner då de tar ca 1 timme att köra.

men nu är det snart helg och jag är ledig 2 helger i rad, på lördag ska jag på tjej kväll med god mat och gott att dricka :) nästa helg är de Kungälv crusingen.. 

för övrigt så trivs jag jätte bra på jobbet, börjar komma in i de mer och mer för varje dag :) 

hoppas ni haft en fin vecka med massa sol 

Likes

Comments

​ja som jag skrev i söndags så började mitt nya liv, jag har nu börjat jobba på BIVA ( barn intensiven) i Göteborg. Jag har jobbat 3 dagar och trivs redan jätte bra. 

Ikväll är det vår avslutning på bugg kursen 👍​

Likes

Comments

​Idag jobbade jag mitt sista arbetspass på Kaprifolvägen.. väldigt blandade känslor, tråkigt att sluta men roligt att börja på de nya jobbet. 

i morgon börjar mitt nya liv, dvs nytt jobb och då oxå börja pendla. roligt, spännande, nervöst och ja allt på en gång :) 

fortsättning följer :)

Likes

Comments

sitter i soffan och tittar på lite sommar kläder, nu äntligen börjar ju faktiskt våren att komma och då får man passa på att uppdatera garderoben oxå :)

om en stund ska jag till frissan

Likes

Comments

​idag trillade lönen in på kontot, dvs dax att betala alla räkningar. Jobbade till 15, hämtade Alice och William på fritids, körde Alice till ridningen, åkte till donken med William och åt, tillbaka till ridningen för att lämna William och möta mamma, vidare till Ytterby för att storhandla, hem och packa in allt, storstädat och nu tänker jag inte göra något mer idag. 

I morgon ska jag till frissan, resultat kommer i morgon 😉

Likes

Comments

idag fyller en fantastisk människa 21 år.. Men hon finns inte kvar hos oss längre. 3 år sen du fick vingar. Jag önska du va här och kan fira din födelsedag men istället får du fira den där uppe i himlen, du fattas 💜

Likes

Comments

veckorna bara springer iväg och nu är de lördag igen. Idag har jag jobbat 6:45-15, när jag kom hem fick jag snabb besök av Maria 👍 Kvällen är lugn, lagat lite mat och bara slappst i soffan med popcorn och cider. Och jag sitter och skriver en inköpslista till Ullared 😀

I morgon är det faktiskt exakt en vecka kvar till jag slutar på Kaprifolvägen och börjar på barnintensiven. Blandade känslor men detta kommer bli bra.

Hoppas ni har en bra helg

Likes

Comments

kom hem från jobbet 15:00 och då drog jag igång med städ, tvätt, disk och matlagning. Var färdig med allt vid 19:00 då va de skönt att sätta sig i soffan och kika på tv en stund och njuta ev en nystädad lägenhet.

Jag satte mig och kollade på djurakuten, jag minns verkligen hur de kände att sitta hos Vetrinären och inte veta vad de är för fel på sin bästa vän, allra värst när de faktiskt var slut. Jag tänker ofta på min indy, 3 år sen han lämnade mig men saknar han lika mycket än idag.

nu har jag precis tagit ut linserna och lagt mig i sängen, jobbar 08-20 i morgon.

Godnatt på er

Likes

Comments