hej!

Känner mig så fundersam just nu.. Så många tankar som snurrar i mig. Så många känslor som snurrar i mig.

Vet Inte vad jag vill längre..


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Insåg innan idag att det är en hel månad sen det var nyårsafton, och just idag för en månad sen, 30 /12-14 Var bästa dagen i mitt liv, och idag är det en månad sen. Det firar vi med att upprepa det som hände :D


Puss

Likes

Comments

Var ute på lite fotojobb, ställde upp för en barndomskompis 💗 Färgade även håret innan denna fotograferingen så nu får ni se de nya 💙

Likes

Comments

Hej! Ber verkligen om ursäkt. Men hänt otroligt mycket. drog på mig en skada så kört rehab

hela jullovet, sen haft massa annat för mig. Men! Nu börjar träningen igen och med lite lovande

så har jag mycket på gång! 

Tyvärr inte kvar i något stall för tillfället, tappat den motivationen helt och hittar den inte igen.

Vi får väl se, men hinner knappt med de längre. Massa Karate just nu :D


Kommer att träna Måndag-Torsdag, ibland fredag och varje Lärdag :) Så kommer bli mycket men de är gött :D 

Likes

Comments

hej!

Förlåt att jag inte bloggat, hänt otroligt mycket, men nu när vi har jullov tänkte jag satsa otroligt hårt på bloggen! Har även en del skoluppgifter att jobba med under lovet, sen har jag inte någon Karate under lovet så gymmar istället, wie :) fast jag saknar karaten, kroppen är van vid att träna flera dagar i veckan men nu får jag själv välja vilka dagar att träna.. Känns skumt, men snart kör vi igång igen!

Hoppas alla hade en bra julafton igår, det hade jag! 

Likes

Comments

Idag har vi haft nystart för frukostbuffén, inte jättemånga som visste om det vilket ledde till att inte så många kom, hoppas på fler nästa fredag! Vi kör bara en dag i veckan och det är fredagar där vi serverar ägg, bacon, korv, gröt, stekt potatis, mackor, juice och lite annat smått och gått! Kommer slänga upp en bild nästa vecka över hur det se ut, glömde det idag. Välkomna!

Likes

Comments

Hej alla! Hänt lite saker som gjort att jag inte kunnat blogga. Men de tar vi i ett annat inlägg, i onsdags på träningen fokuserade vi mycket på ben och sparkar medans vi fokuserade lite på armar och slag, vi körde även många magövningar. Var riktigt kul!

Likes

Comments

Hej! Ligger i sängen och kollar på film just nu, är helt slut efter idag, först körde vi jobb från 8-14 och sedan körde vi träning från halv 5 till 7, och vi körde riktigt hårt. Tänkte lägga upp lite bra övningar som vi ofta gör där jag även beskriver hur man gör. Nu ska jag fortsätta kolla på film och sova. Imorgon är det skola och prov.. :/
Godnatt!! ❤️

Likes

Comments

Nu ska jag krypa ner i sängen efter en dag med otroligt mycket som hänt.. Var på möte nu ikväll men mer om det en annan dag..

Likes

Comments

Vad är egentligen Kärlek? Ja, det är nog många som ställer sig den frågan. Hur vet man att ens känslor är äkta och hur vet man att man är kär? När vet man att det man känner är kärlek och inte en tillfällig berusning av glädje, en flirt som gått överstyr eller en desperat längtan efter närheten av en annan människa?

Det kommer upp så många frågor när det handlar om kärlek, och det finns ingen som kan svara. Det är sjukt men det är sant. Det är klart man kan känna det där pirret i magen eller den där attraktionen som gör en galen, de som gör att man inte kan sluta längta, men är de verkligen äkta kärlek? För mig är det så när man är nykär, men efter ett tag Vad är det man känner då? Är det ändå det här pirret? Jag har vart med om det en gång, och de pågår fortfarande! Jag lärde känna en kille för ca 1& 1/2 år sedan och redan då kände jag de här pirret och än idag när vi nu börjat ta steget längre och satsa för vi båda känner något speciellt, känner jag det pirret när jag är med honom. Men är det äkta kärlek då?Det finns så mycket man kan bli kär i hos någon annan, de behöver inte vara utseendet, det kan vara allt från ett leende, personligheten till hur ärlig en person är. Jag har aldrig kännt så starka känslor innan som när jag träffade dig så jävla mycket känslor…. blanding av fruktansvärd stark kärlek, förtvivlan, lycka, rädsla, hopp, passion, tårar och glädje! Men inget spelade någon roll! Bara jag fick vara med dig. Den där speciella personen man kallar kärleken. För det är väl kärlek? Men jag tror faktiskt det, för när man känner så många olika känslor om en och samma person på en och samma gång, då tror jag det är kärlek.


När jag tycker om någon och mina vänner pratar om den med mig blir jag oftast generad och röd i ansiktet, då känner jag också oftast av det där pirret i magen, de känns så bra då.

Dock finns det många olika delar av kärlek, Familjen, pojk-/flickvänner, husdjur, vänner, släkt, kärleken till musik, film, böcker, passion för något, skulle jag likna med kärlek, och så vidare och så vidare. Du behöver inte bara ha kärlek till just killen/tjejen du gillar, du kan ha kärlek till så mycket mer! Dock kan man uttrycka sig väldigt fel när det gäller kärlek till olika saker, du kan tillexempel säga att du är kär fast inte i din pojk/flick-vän i det läget, du kan mena en låt. Där måste man vara väldigt försiktig!


Sedan en väldigt viktig sak, du ska aldrig lyssna på rykten! Tycker du om tjejen/killen ska du göra allt du kan för att få den! Du ska lyssna på ditt hjärta och inte på vad andra tycker! T.e.x. Jag är inte snygg men jag fick en kille att falla för mig, de finns rykten spridda om mig, men älskar man någon lyssnar man inte på sånt, då lyssnar man på sitt hjärta!

Det sämsta med kärleken är att man lätt blir avundsjuk/för på/sårad, Det är väldigt lätt hänt och det krävs inte mycket för att du ska såras, det krävs inte heller mycket för att du ska råka vara för på eller för avundsjuk. Så där måste man själv tänka på.


Sedan det här med Bråk i relationer, det hör till! Alla bråkar någon gång, det behöver inte vara något stort utan det kan vara minsta lilla sak, men det är bara för bor man ihop och är med varandra varje dag, då tröttnar man snabbt på varandra och hittar fel på den andra. Det är bra att vara ifrån varandra då och då OM man INTE är otrogen!

Ta vara på varandra och njut med den man har en relation till!

Likes

Comments