Eftersom att jag tycker nouw har gjort riktig fel mot mig så har jag nu bestämt mig för att skippa dem helt totalt och har därför startat upp en ny blogg för några dagar sedan. Så ni som brukar vara inne och följa mig får jättegärna ta en titt där nu hädanefter istället :)
Här har ni min nya blogg: bbeccahns.blogg.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjo på er!

Idag har jag testat en ny make-up. Det enda jag använde mig är en ljus gulsot grundfärg. Därpå lägger man sedan ett laget med en blå nyans lite ovanför ögonlocket. Sedan för att inte färgerna ska smälta ihop så la jag en väldigt ljus rosa linje i mitten. Klart!
Säg gärna vad ni tycker i en kommentar :D

Likes

Comments

Nu har jag varit superduktig hela dagen och städat och rensat i hela mitt rum nästan :) Känner mig riktigt duktigt och himla skönt när allt väl blir gjort (y) Nu ska jag ta och lägga mig i min nybäddade säng och sova, det finns inget bättre!

Godnatt på er :) Kram

Likes

Comments

Istället för att skriva allt jag gjort under midsommarafton så får ni nu istället min dag i lite bilder.

Likes

Comments

Klockan är redan 01.20 på natten. Svårt att tro att jag är vaken såhär dags men jojomen. Har suttit som fastklistrad framför datorn och byggt hus på mitt Sims 4... Tiden går verkligen snabbt när man spelar det asså! En timme känns som 10 minuter i princip. Men nu ska jag iallafall hoppa i sängs och få mig lite sömn förhoppningsvis :) Så godnatt alls mina underbara läsare! :D Kram på er.

Likes

Comments

Nu har jag varit ifrån bloggen alldeles för länge känner jag! Har inte riktigt haft typ orken eller viljan att blogga av någon konstig anledning :/ Men nu är jag tillbaks igen får vi hoppas! Nu börjar ju sommaren komma och det finns lite mer att blogg om då eftersom att man oftast gör mer :D Så nu ska jag nog få igång mitt bloggande igen får vi hoppas! :)

Nu ligger jag ute i solen med min prinsessa och bara njuter! Så underbart! Nu börjar det äntligen märkas att sommaren är på väg :) (y)

Likes

Comments

Vi gav oss på det här med att göra äppelpaj idag älskling och jag, blev riktigt gott faktiskt! Så nu när jag ska lägga mig och sova så känner jag att jag kanske åt liiite mer än vad jag hade tänkt...som alltid ;) Men...det var ju så gott ;)

Likes

Comments

Efter en nästan 9 timmars jobbdag är jag nu himla trött asså! Jag är verkligen inte van vid att varken stiga upp tidigt eller vara upptagen en hel dag. Det jobbigaste är att när man kommer till en helt ny arbetsplats så finns det så många intryck och så mycket att tänka på och lära sig, och fort ska det gå med... Det tar väldigt mycket på ens energi. Men jag får se det såhär, jag gör det för pengarnas skull helt enkelt ;) Står jag bara ut en dag tex så har jag ju tjänat ihop lite pengar som jag kan ha kul med en annan dag istället :)

Likes

Comments

Nu gäller det, köpte en sverigelott av lillsyrran som säljer dem med sin fotboll. Så nu håller vi alla tummarna på en storvinst för mig! ;) Eller aa minsta lilla vinst skulle faktiskt funka det med ;) hehe

Likes

Comments

Jag sätter mig nu och myser framför Family Guy med ananas doppad i smällt mjölkchoklad :) Visst låter det gott? ;)

Likes

Comments