Header

Fått hem en del paket de senaste, bland annat dessa snygga hörlurarna, erkänn balla? Tycker inte att iPhone 5 hörlurar är särskilt sköna eller så men de kan vara bra att ha ett par sånna när man inte kan ta med sig stora lurar!

Imorgon ska jag och pappa bege oss till Orust rätt tidigt, klockan 14.00 ska vi vara i kyrkan eftersom det är dop, kommer vara där hela dagen och det ska bli jätte mysigt! Klockan är ställd på 9 eftersom ja ska hinna fixa mig o så, har precis varit och duschat och använt hårinpackning och hela köret så nu känner jag mig som ny!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen är jag påväg framåt med min hälsa, och jag tror inte att många förstår hur illa det faktiskt var. Jag behövde anstränga mig för att kunna andas och det skedde inte automatiskt utan jag var hela tiden medveten om att nu måste jag ta ett andetag. På nätterna kunde ja inte sova och om ja somna så vaknade jag upp hela tiden för att jag helt enkelt slutade andas och behövde påminna mig själv återigen att ta ett andetag. Jag fick så ont i bröstkorgen och runt lungorna att hela tiden ta åt mig så mycket luft jag kunde och det har varit en lång resa och en lång kamp och jag trodde att jag skulle dö, det gjorde jag verkligen. Jag kunde inte gå på plan mark utan att behöva söka efter luft och hålla på att svimma för paniken man får när man känner att det inte går.


Likes

Comments

Ibland är jag lite sorglig när jag är en sån sann djurvän, ibland undrar jag om man kan vara för mycket djurvän? Jag gråter i alla fall floder när djur dör, oavsett om de är för deras egna bästa (sjukdomar osv.) eller ej. Idag t.ex så var jag och pojkvännen tvungna att håva upp en av fiskarna i akvariet för den hade vita pricksjukan och jag grät så att jag fick skallebank, så sorgligt... Det finns ju en del människor som kanske anser att man kan gråta om de e ett lite större djur som kanske en hund eller katt eller varför inte en häst? Men jag skulle gråta oavsett vad det är för djur (exept kryp, de är vidriga) Förövrigt heter min fisk Doris och är en skalar (inte hon på bilden men det är en Skalar!)Likes

Comments

Om du är på jakt efter nya prylar eller kläder kan du kolla in min tradera sida. Jag säljer allt sånt som jag inte längre använder, kan ha eller vill ha. Säljer väldigt mycket och just nu finns det en äkta pälskrage, odd molly blus, UGGS och mycket mer till väldigt bra pris så in och kolla, allt är i bra skick också! HÄR hittar ni min sida.


Likes

Comments

Gud va konstigt det känns att det redan är söndag, imorgon är det skola igen och idag är första lediga dagen för mig. Har ju som sagt varit på läger så det var först idag jag kunde sova ut (vakna dock klockan 9.00) så jag får helt enkelt ta till vara på denna dagen! Ska gymma lite senare innan jag åker tillbaka till Mölnlycke men först ska jag fortsätta spela sims och kolla tv och bara njuta!


Likes

Comments

Nu är jag hemma från lägret, var ganska mysigt och kul att spendera lite tid med Keela också och god mat!! Men vissa människor ville man ju bara skjuta, men så är det ju alltid, speciellt när det är så stor åldersskillnad för då är man ju väldigt olika.. Nu är jag i alla fall i Mölnlycke igen och om en stund ska jag och Joakim köra mot Landvetter flygplats (önska att de va ja som skulle åka utomlands..) sen ska vi hem till Mölndal, som jag har längtat efter min pappa o bror!

Likes

Comments

Kom till skolan 12.40 och förstår inte riktigt vad ja gör här , men om en halvtimme ska jag till min praktikplats för ett första möte så får vi la se om det går som planerat..! Sen är det bara raka vägen hem och ta mitt pick och pack och dra på läger! Måste dock förbi Hemköp innan och skicka iväg ett paket, viktigt viktigt. Jocke ska iväg till sin bror på familjemiddag ikväll o de ska äta tacos, och på lägret ska vi laga egen mat så de blir säkert någon trött sallad med torrt bröd eller nått, vill ha god mat ju!!


Likes

Comments

Jag vet att jag borde uppdaterat tidigare men det känns verkligen inte som att jag har tid längre... Varje dag går åt till skolan, gymmet, plugga och sen äta och sova och det känns som att det är allt jag gör. Just nu är det faktiskt okej med mig, att göra allt de där minus plugga kanske, rätt mycket plugg nu på senaste tiden.. Har precis börjat med ett pilotprojekt där man ska hitta på en aktivitet (vilket kanske låter simpelt) men man måste läsa igenom en jäkla massa styrdokument (läroplaner, examensmål m.m.) så det är ungefär det resterande av kvällen kommer gå åt till.. Men jag har spenderat en stund på gymmet idag också så det är helt okej. Imorgon börjar jag 12.40 och sen ska jag gå förbi min praktik och presentera mig och sen ska ju jag på läger! Har ja hunnit berätta de? antagligen inte, men det är bara en natt så jag överlever nog.


Likes

Comments

Blev ett ganska svettigt pass på gymmet idag då jag körde mer kondition än vad jag brukar. Efter gymmet duschade jag och nu har jag ätit lite kvällsmat och kollar på Bad Boys II på tvn. Försöker även plugga på läxförhöret tills imorgon men det vill verkligen inte stanna i huvudet utan de går in på ena sidan och ut på andra...Imorgon är det en lång dag, förstår inte hur jag ska orka...och efter ska ja posta paket och sedan blir det möte! Önska jag hade tid för att gymma imorgon (kanske har det efter mötet) men kan vara så att jag helt enkelt väntar tills på torsdag för då ska jag ändå gymma...

Likes

Comments