Header

Såhär dags skriver alla bloggare en sammanfattning om vad som hänt detta år för att välkomna de året som kommer, och jag ska väl inte vara sämre. Saken är att när jag tänker tillbaka på 2014 och funderar på vad som hänt så kan jag inte komma på så värst mycket, antar att det är guldfisken i mig som talar...

14 februari 2014 blev jag tillsammans med världens finaste pojke, som har gjort väldigt stor skillnad i mitt liv, och själva dagen var jäkligt kass såhär i efterhand och jag var väldigt ledsen, sårad och sviken just den dagen.

Jag skaffade denna bloggen! Tro de eller ej så har jag bloggat många år nu men har bytt varje gång jag känt att jag behövt en förändring, jag har också fått upp ögonen för att göra videos så nu har jag gjort videos på videofyme ett tag men har nu börjat på youtube!

Jag har köpt väldigt mycket detta året men också tänkt väldigt mycket kring saker och ting jag köpt, i alla fall de lite dyrare sakerna. Förr har jag bara slösat men nu har jag ändå sparat ganska bra för att vara mig och har jag behövt ta något från kontot så har jag lagt tillbaka såfort jag fått pengar. Men det finns så mycket saker jag behöver spara pengar till just nu så det är så det får bli.

Jag gjorde också min tatuering i början av 2014, egentligen skulle jag bara fylla i tatueringen jag gjorde i november 2013 men jag passade på att göra en till då! Då gjorde jag mitt stjärntecken som är jungfrun på min ankel men jag slänger in en bild på båda!

Jag sommarjobbade där jag hade haft praktik tidigare och blev kär i både människorna där och miljön, jag kände mig viktig och det var alltid nya saker som hände.

Mitt mående har gått upp och ner och jag hoppas att 2015 blir mitt år, jag ska dra igång med träningen och jag ska försöka må bättre över min kropp och mig själv, jag hoppas att jag kommer må bättre helt enkelt. Jag har jobbat ganska mycket detta året och 2015 tar jag studenten och då ska jag försöka hoppa in i arbetslivet fort så jag kan börja tjäna mina egna pengar.

2015 here i come


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är ingen som har börjat festa än hoppas jag..? Ligger i sängen just nu och ska strax dra upp, vi ska eventuellt köpa de sista fyrverkerierna och lite snacks inför ikväll när Mikaela kommer! Jag kommer göra en follow me around - NYÅR, kommer dock filma med mobilen tills ja köpt en videokamera för min systemkamera är bara för jobbig...


Likes

Comments

Hej på er! Jag ber om ursäkt för att det varit lite halv krasslig uppdatering och JA, det är de enda jag bloggar om nu för tiden, att det är halv krasslig uppdatering... Men jag har försökt få ihop en follow me around video och som många gånger tidigare tog jag bort den för att jag inte kände mig nöjd, har blivit en sån perfektionist med videos jag ska lägga upp och om jag inte känner mig nöjd med en video så skulle jag aldrig lägga upp den, så är det med de. Förövrigt har jag bytt till youtube istället för videofyme, kände att de kanske finns större och fler möjligheter på youtube och har endast lagt upp ett klipp men det är samma som jag lagt upp på videofy me om saker jag stör mig på, jag ska nämligen göra en serie av det och göra fler videos och ska jag nu göra flera så är de ganska bra om jag lägger upp del 1 på youtube, ni förstår säkert. Imorgon ska jag i alla fall börja filma tidigt för jag ska göra en follow me around på nyår, hoppas att de går bättre hehe.. Slänger i alla fall in bilder på när jag och Joakim gjorde pannkakor igår och som var med i follow me around videon som togs bort..


Likes

Comments

Nu innan mellandagsrean tar slut vill jag passa på och ge er DENNA länken där ni har massa olika grejer samlade som är på mellandagsrean så passa på att fynda innan de tar slut!


Likes

Comments

Godmorgon, idag var det måndag igen ja.. Jag har lite funderingar på om jag borde göra en "what I got for christmas 2014" video? Jag vet att jag gjorde ett inlägg men tänkte att det kunde vara kul att göra en video, har sett så många sådana videos nu efter jul och jag tycker att det är jätte roligt att kolla både sånna videos och haul's för att det är ett bra sätt att få tips och sedan se glädjen när de visar upp något fint de fått/köpt. Så jag ska försöka knepa ihop en sådan video, har dock en max gräns på 10 min på videofyme och jag har fått en del klappar eftersom jag firat med två familjer så antingen får de gå jäkligt fort eller så funderar jag på att börja göra videos på youtube... Sedan har jag även en hel del saker som är påväg hem till mig så ska bli kul att få göra en haul på de också!


Likes

Comments

Vad har ni för planer inför nyår? Känns som att de är det enda folk pratar om nu för tiden.. Jag ska nog bara ta det lugnt med Joakim och eventuellt Mikaela och på kvällen brukar de tydligen samlas på en fotbollsplan här i närheten och kolla på fyrverkerier och de som vill smäller, var med förut när Joakim köpte raketer och smällare för nästan tusen spänn så jag antar att han är laddad i alla fall. Och vad ska ni göra dessa kommande dagarna då? Jag ska jobba både imorgon och på tisdag, ska stå utanför systemet och predika mot att inte köpa ut till minderåriga (lite dubbelmoral kanske) men imorgon ska jag faktiskt på bio med brorsan efter jag har jobbat, vi ska se Nightcrawler med Jake Gyllenhaal och jag längtar , han är verkligen en sann babe. Funderar på att kanske göra en till follow me around video för jag tycker att de e så skoj att göra videos och då kanske de blir videos över fler dagar som sist, de verkade uppskattas. Och förresten så märkte jag att flera tyckte de va roligt med min "saker jag stör mig på" video och jag har faktiskt satt igång att skriva en lista på fler saker jag skulle kunna ta upp i en sådan video, så hurrayy!


Likes

Comments

Jag och Joakim gick ut förut och smällde lite smällare nere vid sjön och jag passade på att ta med mig min systemkamera och fota lite. Bjuder på en bildbomb och några bilder är från Gunnebo för vi var där tidigare idag.


Likes

Comments