Inte lyckats sova nåt.
Varför blir det så varje gång jag ska iväg och jobba? Så trött men går verkligen inte att somna. Bah. Tur att jag har sällskap i telefon hela natten. Och massa kaffe. Och godis!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Stackars klutt som kämpar med sin tand. Känner mig så hjälplös när hon blir så arg. Vet liksom inte om det kliar, gör ont eller bara känns jobbigt. Försöker med alla husmorsknep men det hjälper inte mer än nån minut. Bara att vänta antar jag..

Nu ska jag sova en stund. Ska in och jobba inatt då de har lite problem med sjuklingar. Kan bli kul, var ju ett tag sen sist..

Likes

Comments

Frida & Emma 💕

God morgon.
Torsdag är Emmas favoritdag, då är det ju babyrytmik! Så vi ska snart göra oss klara och börja promenera ditåt.

Sen får vi se vad vi hittar på.. Kristian är ju ledig imorgon så för oss är det fredag idag. Så skönt!

Likes

Comments

God morgon!

Om en stund bär det av till Eskilstuna för att träffa min gamla bästis Frida. Vi hängde ihop en hel del under mellan- och högstadiet. Efter det har vi umgåtts lite i perioder med ibland väldigt lång tid mellan träffarna. Men det blir väl lätt så efter skolan. Då sågs man ju mer eller mindre varje dag. När gymnasiet började var det svårare att passa in tillfällena. Sen flyttade vi ifrån varandra och så småningom gled vi liksom lite isär. Är glad i alla fall att vi fortfarande har kontakt. Och när vi väl ses har vi sååå mycket att prata om!

Och så bjuder jag på denna bild från.. 2006?

Likes

Comments

Vi konstaterade idag att "titta" är Emmas första ord.

Likes

Comments

Står i duschen och rakar benet. Stöter på något hårt och som sedan lossnar från benet. Får panik och tror för en stund att jag rakat bort en leverfläck. Inser efter några sekunders tittande på rakhyveln att det är en dadelbit.

Livet med liten Emma. 💕

Likes

Comments

​Envis tjej som hoppade över en sovstund idag. Så efter en hel del gnäll och gråt så har jag lyckats få henne att sova i sängen, utan att jag ligger bredvid. Inte ofta det händer så nu ska jag passa på att dricka lite kaffe för mig själv i soffan.. Skönt!

Känns som att det kommer bli en bra vecka i alla fall.. Vi har en hel del roligheter planerat och till helgen ska vi äntligen ta tag i renoveringen av Emmas rum. Ska bli skönt att få det gjort. Så vi kan fortsätta med resten av huset, typ. 

Likes

Comments

​Det är en sjuk värld vi lever i.

Ta hand om varandra.

Likes

Comments

Ännu en vecka som bara försvunnit och snart dags för en ny.

Skönt att Kristian har ledigt 3 fredagar på rad. Kortare jobbvecka och längre helg, det gillar vi!

Likes

Comments