​bara få ligga och bli omhållen eller bara känna sin partner nära en måste ju va den bästa och den tryggaste känslan?! 

Regnar ute och regnet slår emot fönstret, min prins har redan somnat, för längesen, men inte jag inte för jag älskar att höra honom andas och veta att han sover skönt, jag antar att det blir så när man är ifrån varandra mycket, men jag kan ligga i flera timmar och bara smeka hans hud för det känns så magiskt att få ligga bredvid honom.  

Imorgon får vi se vad dagen erbjuder och jag längtar tills nästa vecka! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ni vet den där känslan när man känner att man hittat rätt, att man har hittat hem, så känner jag nu.

Jag har aldrig varit såhär lycklig, aldrig mått såhär bra, jag har aldrig känt att kärlek har varit så mäktig.

Det pirrar fortfarande i magen när jag ser honom, jag hoppar fortfarande upp och ner när jag får ett gulligt sms, jag går och lägger mig med det största leendet jag någonsin haft, och jag tackar för varje dag jag har med honom.

Det är med han jag vill leva, det är han jag vill ha barn med, det är honom som jag vill att min familj ska älska, det är han som jag vill att mina vänner ska se att jag är lyvklig med och det är framför allt han som jag isåfall vill säga ja till.

Det känns som han alltid har varit en del av mitt liv, även fast det inte är så.

Men nu är han en del av mitt liv och jag ber till gud att det är föralltid

Likes

Comments

Han är helt magisk och han förtrollade mig, och jag har hittat någon som uppskattar mig lika mycket som jag uppskattar honom.

Jag blir väckt vissa dagar av att han kommer in med en frukostbricka med tända ljus,

Han drar med mig ut när solen precis gått upp för att fiska och grilla frukost,

Jag hoppar upp på honom, han snurrar runt mig samtidigt som jag kysser honom,

Han drar mig intill sig när han sover,

Vi har haft extremt många motgångar men ingenting har stoppat oss, jag är lyckligare nu än någonsin, jag älskar honom och jag känner mig enormt älskad.

Jag har hittat människan som jag vill dela mitt liv med.

Likes

Comments

​åka utomlands, ligga på en strand i värmen, bo på hotell, bada och äta god mat och dricka goda drinkar, allt det där låter toppen, jag har varit utomlands förut och ja det är väldigt avkopplande.

Jag vill absolut åka utomlands och uppleva allt det där igen 

MEN

som jag sa, jag har varit utomlands och gjort det där, samtidigt som jag vill ligga där på stranden så vill jag även ut på äventyr, åka någonstans där det är fin natur och vandra, ja ni läste rätt, VANDRA, tälta, gå upp för berg, se stjärnhimlen, se den gröna naturen, laga mat på en sån där spis som man har i tält, dricka soppa, och faktiskt få känna att man upplevt något som är oförglömligt!

Grov beslutsångest över vilket mål man ska försöka nå först.. 

Likes

Comments

​aldrig någonsin har jag känt en sån lycka, och aldrig heller har jag ryst så många gånger för att någon nuddar mig, aldrig någonsin har jag öppnat mig som en bok in och ut.

Aldrig någonsin har jag kunnat ligga i någons famn och känna mig hel lugn från topp till tå, 

Jag är en svår människa att leva med, men han valde att leva med mig & lyckligare kan jag inte bli!

Likes

Comments

​jag har hittat mitt liv, jag har hittat allt, jag har hittat honom.

För mig så är det spännande att vakna upp bredvid honom, att få höra hans andetag och varje beröring, varje kram, varje puss är helt magisk.

Och just detta livet vill jag leva, sen jag träffade honom så ser jag inte världen som grå, utan färgglad ❤

Likes

Comments

​jag har aldrig varit lika lycklig som jag är med honom, 

Jag har alurig varit lika trygg och jag har aldrig varit lika säker på mig själv som jag är med honom.

Det är lite sjukt hur en människa kan bli hela ens värld, men världen jag lever i nu är både magisk och spännande för så länge som jag har honom så har jag allt, 

Jag visste inte att en människa kunde vara så lycklig och må så bra som jag gör nu ❤

Likes

Comments

Man känner paniken, hur hjärtat slår, pulsen går upp, du försöker att inte störa dig men långt där inne stör du dig iallafall, du får ont i kroppen för att du får panik, det är bara ett sms av en vän men man känner sig så osäker, så otrygg, vad händer om hon är bättre? Om hon får honom lyckligare även fast du gör allt? Han säger att dom bara är vänner, men smsen på kvällen blir fler, du kommer hem sent och han ägnar hellre tiden åt mobilen än att ge dig en puss när du väl kommit hem, Tankarna kommer och profeten växer, ja jag vet exakt hur det är, hur man grubblar dag in och dag ut på vad du ska ändra på.

Men du är inte ensam över att känna så, för det gör jag också, och så många fler.

En bekant sa till mig " jag litar på min flickvän men jag vet hur killar är" och det är samma sak för oss tjejer, vi vet att vi litar på våra pojkvänner MEN vi vet hur tjejerna är.

Och i grund och botten baserar svartsjuka på osäkerhet, man är osäker på sig själv och man ser sina brister, man förstår inte hur sin älskade kan älska bristerna och man tror att alla andra är bättre,

Det viktiga för oss tjejer/ killar är att förstå att vi mår som vi mår och reagerar som vi gör för att vi är osäkra på oss själva, samtidigt som det är viktigt för den som är tillsammans med någon som är svartsjuk att personen i frågan mår fruktansvärt dåligt av att vara svartsjuk för att vara svartsjuk är inte lätt.. det är en förbannelse som påverkar både fysiskt och psykiskt,

Och under den perioden som man känner sig oduglig så kanske inte " vi är bara vänner" hjälper, utan att man kanske tar med sin partner till sin kompis, eller visar att nej men vi är bara vänner.

Samtidigt som vi som är svartsjuka även får försöka lita på att våran partner inte lämnar oss, ni kan ha haft det jätte mysigt och då känner man att man duger men så fort smsen börjar så slutar man känna det och tänker " shit vad ska jag göra?" Det kan vara otroligt tufft att berätta för sin partner, den kanske inte vill lyssna, kanske inte tycker att det är så stort, det är oskyldigt MEN det gör ONT som helvete.

Men man vill inte vara den som hela tiden är på sin vakt, som reagerar, som är ett kontrollfreak men känslan tar över och man blir någon man inte vill vara.

Likes

Comments

hjärtat har precis somnat till bredvid mig och jag kan inte göra mycket annat än att små titta på honom när han sover och ge honom en puss på axeln, egentligen precis som alla andra nätter som han somnar först.

Ju mer jag kollar på honom och tänker på hur vårat liv ser ut, ju mer pirrar det i magen, jag upplever att det pirrar till i magen minst 3 gånger per dag och att man blir lika nervös i kroppen som när jag hade träffat honom någon enstaka gång fast 1000 gånger till.

Jag har aldrig mått så bra i ett förhållande som jag gör med honom, ja har heller aldrig haft så starka känslor för någon speciellt inte efter så kort tid och han bygger upp mig som person på så många sätt och jag känner mig trygg med honom.

Han gör mig lycklig, och jag känner mig " hemma" med honom och jag vill inte leva en sekund utan honom ♡

Likes

Comments

​förr i tiden sket jag i vilket, jag handlade först och tänkte sen vilket har varit både positivt och negativt, jag har varit ansvarslös utav mig och allt har kvittat, 

Mitt tänk började ändra sig genom att jag började på gymnasiet och när jag fick Lea men jag har aldrig riktigt vetat vad jag har velat med livet, 

Förens nu.. visst, jag kommer ALDRIG vara helt utvecklad och klar i mitt liv men jag har tagit mig till den punkten då jag vill ha ett jobb,  jag vill ha en familj och framför allt så har jag insett att jag måste längre bort ifrån min hemort för att kunna må bra, det är först nu som jag känner att jag kan släppa mitt ansvar för människor som suger kraften ur mig och det är först nu sen jag träffade Christoffer som jag har blivit oberoende av såna människor, det är även först nu som jag har tänkt på familj, hus, flytt och allt det där. 

Så nu håller jag tummarna och ser det positva i livet och tar nya steg till ett nytt liv och blickar framåt helt enkelt 

Likes

Comments