Igår kväll så famns det inte så himla kul att stå upp och dansa i de garden party till techno musik, så jag och Harun tog varsin gals med vin, gick till hotellrummet, och myste framför Pokémon och godis och nötter. Måste säga det var så värt det!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 229 Readers

Likes

Comments

Det är något med den här kombon, brunt och blått, älskar den! Och självklart så kom efter längtade bilder på kläder här!

  • 231 Readers

Likes

Comments

Att sitta i baren bredvid poolen, känns de varma brisen svalka dig i den heta solen, medan man kan se haven kika fram bland palmerna. En kall drink i handen och ljuvliga lugna musiken, detta är så nära paradiset man kan komma. Under dagarna bada i poolen, havet och åka rushkanor samt den goda maten med underbar sällskap, det är underbart. Får svag ångest att tänka på verkligheten, jobbet och plugget som väntar. Men saknar alla där hemma trots allt, för mycket nostalgi att vara utan dem här. Men klagar inte, vill inte hem..

  • 238 Readers

Likes

Comments

Idag hade jag min midsommar middag på jobbet. Jag ich två till tjejer fick följa med heltiderna och äta! Och oj vad stel middag det var. Alla tjuter och klagar på hur mätta de är medan jag ler och nickar medan min tomma mage inte håller med. Sill och potatis är inte min grej. Jag är absolut inte mätt och det är definitivt inte gått. Men jordgubbarna och glassen var god. :) Hahah asså, har verkligen svårigheter prata med människor jag inte tycker är intressanta och sköna. Det är stelt och kallt... Hmm

  • 363 Readers

Likes

Comments

När man vill så mycket av en person. För det är ju den person som ska vara the one. Den som ska vara hela ens värld i en och samma kropp. Jag sitter och är så extrem ledsen för gång på gång blir jag besviken av den bristande omsorg jag får, men ger så mycket. Besviken, arg, sårad och sedan tom, vilsen och rädd. Vad ska jag göra. Något jag vill så mycket och behöver, att personen inte har detta. Sedan går alla de andra bitarna sönder med. Ska jag blunda för det som sårar mig något otrolig och hålla fast vid de lyckliga stunderna vi har. Då kärleken bara sprutar. När allt är så bra och allt omkring blir som bäst. Men vad händer när jag har det jobbigt och svårt? Jag söker efter tröst och omsorg från denne person men lämnar efter mig bara mer tårar och sårade känslor när jag finner han. Varför mår jag ännu sämre med honom när jag mår dåligt, samt varför mår jag ännu bättre med honom när jag mår bra är den lidande frågan. Den dilemman jag befinner mig just nu i. Letar panikslagen efter svar, för det måste ta slut någon gång.

  • 376 Readers

Likes

Comments

  • 389 Readers

Likes

Comments

Gårdagens dag var en kusin mys dag. Började med froyo och avslutades med massa godsaker samt filmmys! Jag känner att idag får jag börja med att äta lite granna nyttigare, det är trots allt sommar snart och bikinisäsongen igång. Håller tummarna ! 😁

  • 388 Readers

Likes

Comments

Jag har haft en så härliga 3 dagar med mina vänner. Måndagen började med massa mys framför fotbollen och efter det ex on the beach. Jag köpte massa gott och myste med min kompis från Borås och Harun.
Tisdagen fixade vi mega brunch, fika med en till kompis och sedan träffade jag Adna och Ema tillsammans med Nadja och vi hade en sen grill kväll. Det var grill, vattenpipa och godheter följt av underbar sällskap ich massa snack!
Idag vaknade vi alla efter att alla sov hos mig och vi stack på brunch, och oj vad god den var! Älskar att jag utnyttjar mina lediga dagar till Max!

  • 393 Readers

Likes

Comments

Hallå hallå hallå!

Sitter påväg till jobbet så tänkte uppdatera här lite. Skolan är slut, har en till grej i augusti sedan är det totalt, Done.

Jag har det bra, riktigt bra. Ibland så finns det jobbiga dagar och ibland de som man uppskattar allt så mycket och är totalt hela äkta lycklig. Jag saknar vissa saker och ting, så som det var förr. Men samtidigt är så glad över de vänner jag är omringad av och allt kul jag gör. Reser, äter god mat och umgås med mina absolut favorit människor.

En av de bättre dagarna när jag umgicks med mina absolut favorit tjejer. Det var ett spanskt ställe på en båt, där vi drack sangria och underbar pizza med getost, honung och valnötter!

  • 417 Readers

Likes

Comments

På de lilla soltimmarna vi hade, lyckades vi bränna ihjäl oss iallafall.

Likes

Comments