I söndags åkte vi iväg med en lärare från skolan vid namn Andy, vi åkte till Rotorua som är en större stad där de har mycket naturreservat och inhemska ställen att besöka. Vi valde att åka och kolla på Mud Pools, vilket ni kan se på den övre bilden :P Där efter åkte vi till Wai-O-Tapu och kollade på olika källor av olika slag, några var så pass värma att de var upp till 100 grader.

Det var en mäktig upplevelse att se hur vattnet kan ändra sig i så mycket i färg och att vattnet kunde vara så olika varmt på de ungefär samma ställe.. Det negativa var att det luktade rutet ägg precis hela tiden, var vi än var i Rotorua.

Vi tog oss även till Rainbow Springs Nature Park och kollade på fåglar och fiskar, vi åkte mest dit för att vi hade hört att där skulle finnas Kiwi fåglar. Eftersom Kiwi fåglar är nattdjur så såg vi inte så många, vi såg endast två stycken när vi var i ett mörklagt rum där vi skulle vara tysta och inte fick fotografera. Vi såg även 5 ungar som låg i 2 olika burar och sov, så söta :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments