Eftersom att det inte kommer hända så mycket för Bayern längre så kommer jag skriva om hur det går i ligan för dom som kanske åker ner till  Bundesliga 2. Dem som fotfarande kan åka ner är:

13. Hertha med 35 poäng

14. Freiburg med 34 poäng

15. Hannover med 34 poäng

16. Stuttgart med 33 poäng

17. Hamburg med 32 poäng

18. Paderborn med 31 poäng.'


Matcherna i helgen för dem lagen är:

Paderborn vs Stuttgart

Hamburg vs Schalke

Hannover vs Freiburg

Hoffenheim vs Hertha

Det kommer antagligen bli svårast för Hamburg för att dem spelar mot Schalke som just nu är på den 5 platsen och dem måste vinna annars åker dem ner i ligan det räcker inte att spela lika. PAderborn måste också vinna och Stuttgart med. För dem andra räcker allt om Hamburg förlorar och Stuttgart och Paderborn spelar lika.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​BAYERN VANN

Dem vann med 3:2 efter mål från Benatia ( Bayern) i den 6 minuten sen två mål från Neymar i den 15 minuten och den 29 minuten. Sen gjorde Lewandowski mål i den 59 minuten och Muller i den 74 minuten. Men den vinsten räckte inte för att komma vidare till Champions league finalen pga att dem förlorade mot Barca med 3:0 förra matchen. Ikväll så kommer matchen mellan Juventus Turin och Real Madrid.Förra matchen vann Juventus med 2:1 men dem spelade i Turin då och den här gången är det i Madrid 

Likes

Comments

Bayern förlorade igen men det kan bero på att andre målvakten José Reina fick rött kort så att Guardiola fick byta ut Lahm mot Neuer. Dem höll sig ganska bra tills den 71 minuten då Bobadilla gjorde det ända målet i matchen. Den förlusten va den fjärde i rad. 😪

Likes

Comments

Bayern förlorade mot barca med 3:0. Dem höll sig ganska bra men efter 77 minuter så gjorde Messi ett mål sen Messi igen i den 80 minuten och sen Neymar i den 90 + 4 minuten.

Men det kommer ju vara en till match på tisdag nu får vi hoppas att bayern vinner den här med minst 4:0 men det finns ju en chans.

Likes

Comments

Vi längtar alla till matchen ikväll men tyvärr så kommer inte Robben, Ribery, Alaba, Badstuber Rode och andra målvakten Starke vara med pga sjukdom och skador.

Likes

Comments