Header

Efter mycket om och men så har vi i vårt företag äntligen öppnat vår hemsida, så kika in där och kolla på våra fina produkter och unna dig själv ett smycke eller passa på att ge bort i julklapp.

Här är vår hemsida!

Kram, Battlecharm

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Vi har nu fått in några av våra produkter och ska snart börja sälja. Vi tog några snabba bilder på hur lite av sakerna ser ut med olika berlocker osv till både armband och halsband. Vi kommer inom snar framtid starta våran hemsida. Där kommer ni få se alla våra saker med bättre bilder och förhoppningsvis mer grejer och priser på våra smycken. Hoppas ni ser fram emot att kanske börja köpa dom.

Kram, Sara, Matilda och Ebba

Likes

Comments

Vi är tre tjejer som har startat ett UF-företag och går just nu i 2:an på Grillska gymnasiet i Eskilstuna. Vi ska sälja smycken som är berlockarmband och halsband som vi designar och även våra kunder kommer få välja själva vad de vill ha för berlocker osv. Vi ska inom kort tid göra en hemsida med alla våra fina armband och halsband men vi behöver komma igång lite först.

Därför skulle vi vara evigt tacksamma om ni skulle vilja skänka en slant för att hjälpa oss att komma igång med vårt företag så fort som möjligt, för att ni sedan ska kunna köpa våra fina armband och halsband. Vi kommer även senare när vi kommit igång skänka en del av våran vinst till Barncancerfonden.Swisha gärna ditt bidrag till 0760-26 64 45.

(skriv "BC" i meddelandet).​

Alla bidrag är välkomna, stora som små.

MVH

Sara, Matilda och Ebba <3

Likes

Comments