​Kärlek är väldigt betydelsefullt och det har en stor mening. Alla vi människor behöver kärlek dagligen för att må bra. Man kan se kärlek på väldigt många olika sätt och man kan tolka det olika.

Jag tänkte idag prata om kärlek och vad det har för påverkan på oss människor. Det här är bara mina erfarenheter och mina åsikter och tankar. Alla har olika åsikter och alla tycker inte lika men bara för det tycker inte jag att något hat ska behöva förekomma.

I dagens samhälle är mobbning en stor del tyvärr. Mobbning har nästan aldrig varit så stor som den är just nu. Jag tror själv att både mobbaren och den som utsätts för mobbningen mår dåligt. Jag tror att de som mobbar mår dåligt över något och mår bättre av att se någon annan lida så att de slipper tänka på sina egna brister. Jag tror även att en stor del av det beror på avundsjuka. Mobbning leder ju inte till någon som helst bra väg eller är till stor nytta. Men jag tror fortfarande att man kan lära sig mycket genom den här resan.

Jag har själv aldrig blivit mobbad men har många unt om kring mig som gått igenom det här helvetet. Lite lite kärlek eller bara en påminnelse om att det är någon som bryr sig om en kan rädda liv. Jag har själv många gånger känt mig oälskad och inte värd något. Som att ingen ser mig ungefär. Det är så sjukt jobbigt att känna sig så lien och osynlig.

Jag vill bara säga till alla er som läser det här. Lite kärlek från en person kan göra så himla mycket hos någon annan. Att få en "liten" kommentar som till exempel "jätte fin" kan göra så att någon liten skäl där ute hittar hopp och inte tar livet av sig. Det jag egentligen ville få ut med allt det här är att ge alltid kärlek till varandra. Alla vi männsikor behöver det så mycket. Behandla en annan som du själv vill bli behandlad, alltså med kärlek och respekt.

Hoppas verkligen inte att någon tog illa upp eller något sådant för det var inte budskapet med detta. Jag hoppas att ni alla som läser det här mår bra och att ni kommer ihåg att ni är fina som ni är. En liten påminnelse får avsluta detta inlägg. "Du är perfekt precis som du är, alla ser olika ut och ingen är lik den andra men vi alla är precis lika fina" Puss och kram ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej alla, hoppas ni haft en bra dag :) Själv har jag varit i skolan och ja det har inte varit så speciellt eftersom det är första veckan efter sportlovet. Dock var det lite kämpigt på No men det gick bra tillslut. Imorgon fredag kommer bli en mycket rolig dag, jag ska gå på bio med kompisar bland annat Tova. Sen ska vi bara ha en allmänt mysig kväll.

Jag och Tova har lite brist på vad vi ska skriva nu när vi inte är så vana så ni får väldigt gärna komma med förslag på vad ni vill läsa. Vi har lite ideer men vi vet inte om det hade varit så kul att läsa. Hoppas iallafall ni får en super bra och mysig helg så hörs vi senare i veckan. Puss ❤

Likes

Comments

Hej allesammans och välkomna till våran blogg. Vi är båda ganska nervösa för det här men vi tycker även att det ska bli kul. Vi kommer uppdatera bloggen så fort vi har något nytt att skriva om eller möjlighet till det.

Vi ska försöka göra den så rolig att läsa som möjligt. Vi kommer uttrycka och skriva om allt möjligt så det finns ingen direkt "kategori" för den här bloggen. Vi kommer vara ganska privata så länge vi känner för det, men vi kommer gå ut med namn, ålder osv.

Vi heter Elin och Tova, vi är båda 14 år. Vi är ganska nya på hela bloggprocessen så vi kommer utvecklas en hel del på den fronten. Vi kommer båda blogga så ni kommer få se från olika perspektiv men även när vi träffas.

Hoppas iallafall ni kommer tycka det är intressant att läsa och vill följa vår blogg. Ni får gärna va med i samtalsämnena och kommentera. ​:))
Likes

Comments