Header

Ibland får man en tokig idé och då är det bra att spela in galenskapen så att folk kan påstå man är påhittig och inte galen. Som när jag gjorde pizza av saker man hittar i Kylskåpet. Hur det blev kan ni se nedanför. Tycker ni videon var rolig kan ni alltid prenumerera eller tumma upp!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår publicerade jag en video på min youtube när jag stekte kängurukött. Ni har väl inte missat den videon?

Där pratade jag om att rött kött är gött kött och var osäker på om det var skadligt eller inte. Så jag gjorde lite research idag och det visar sig att det är skillnad på rött kött och rått kött. Så att äta rött kött är INTE farligt. Däremot ska det ju vara tillagat vilket det var. Här är b.la en artikel om rött kött:
https://www.cafe.se/forskning-rott-kott-ar-inte-farligt-for-halsan/

För er som missat videon finns den här nedanför. prenumerera gärna på kanalen!

Likes

Comments

Ibland känner jag inte igen mig själv. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Det väger väl lite åt båda hållen. Jag ser egenskaper i mig som är så bra, så jag önskar alla kunde ha dom. Samtidigt ser jag egenskaper och tankar inom mig jag är rädd för. Jag önskar jag kunde bli en riktigt bra person. Vissa säger jag kanske är det men jag strävar hela tiden efter att bli bättre. Jag kommer börja använda min blogg framöver för att ventilera mig ordentligt. Hoppas ni ska stå ut med det!

Likes

Comments

Haft en suverän helg men det resulterade också att när lugnet lagt sig la sig också hosta hos Alva. Så lilltrollet är lite småsjukt men håller dig hyfsat glad och så! Själv städar jag järnet här hemma och försöker få lite ordning. Känns skönt ha barn hemma och ha någon mening med dagarna. Ikväll ska jag även klippa lite videos till Youtube är tanken och få den där trappan målad.

Vad har ni gjort i helgen? hoppas ni haft det lika awesome som oss !

Likes

Comments

Vet att jag inte skriver så mycket i bloggen men det blir liksom inte av. Har rätt mycket att ventilera men vet inte om blogg är rätt forum eller inte. Men men! Jag lever och håller mest på med Youtube så den kan ni kika in om ni missat: https://www.youtube.com/basoworld

Ikväll händer inte mycket. Se på serier och vika tvätt kanske. Märks om jag får ett ryck sen eller inte.

Likes

Comments

Var ett tag sen jag skrev här som vanligt. Haft rullt upp med att spela in youtube, övningsköra och fixa med en ny singel. Det är saker på gång hela tiden och det behövs. Det gäller att hålla sig sysselsatt för att slippa tänka på allt tråkigt, även om det ibland hinner ikapp en. Men men, idag ska bli en bra dag åtminstonde! Ska bara få i mig nog med kaffe för det!

Uppdaterar när jag känner för det!

Likes

Comments

Nu är äntligen min nya låt "Livet i 8-bitar" ute både som video och på Spotify! Hoppas verkligen ni ska gilla denna och dela om den uppskattas!

Likes

Comments

Vinterlandskap är härligt. Känslan av kramsnö under ens skor som krasar. OM DET INTE VARIT FUCKING STORM och man behöver handla. Som tur är har jag bra hyresvärdar som skicka ut två snöslungor och awesome grannar som låter en följa med till ÖB i bilen. Annars hade jag suttit här och surat.

Plogade liksom undan snö när jag öppnade dörren i morse. Tur bilen inte ska någonstans förrän fram till helgen.

Likes

Comments

Ligger och lyssnar på nya avsnittet av Nosleep Podcast just nu och planerar dagen i huvudet. Går väl sådär lagomt bra. Men tanken är väl att få iordning lite och planera inför veckan.  Ska åtminstonde ta en sväng med dammsugaren snart och diska. Men sen är det söndag också så det är ju vilodag. Inte för jag riktigt tagit tillvara på det! Men åh! Ah ska bara hitta headsetet.

Likes

Comments